Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

A Night at the Oscars – DR Koncerthuset

16 august 2024

DR Koncerthuset ruller den røde løber ud til en aften fuld af glamour, galla og musikalsk guld.

Gør dig klar til et brag af en Oscar-fest, hvor lyden af alle tiders bedste Hollywood-film fylder Koncertsalen – med 150 sangere og musikere på scenen, veloplagte værter og ægte Oscar-stemning.

Du kender synet af den gyldne Oscar-statuette og stjernerne, der skrider op ad den røde løber til filmverdenens største galla – badet i blitzlys, bobler og beundring. Og du kender lyden af de store Hollywood-film, hvor episke fortællinger og gribende dramaer folder sig ud til lyden af et stort symfoniorkester.

Denne sommeraften har du chancen for at opleve begge dele, når DR Koncerthuset inviterer til Oscar-galla i Koncertsalen.

DR Symfoniorkestret tager dig med på en musikalsk rejse gennem de største Oscar-film, fra ægte klassikere som Casablanca til monumentale filmværker som Godfather og ikoniske blockbusters som Forrest Gump – storfilm med musik, som har fortjener sin helt egen plads i filmhistorien. Og aftenens vært Maria Månson og solister kaster ekstra stjernedrys over de berømte soundtracks, som gennem næsten et århundrede har fået os til at gyse, smelte og græde i biografmørket.

Find dit flotteste Oscar-outfit frem og gør dig klar til en uforglemmelig sommeraften, hvor Koncertsalen stråler af glamour, stemning og lyden af filmhistoriens største øjeblikke, spillet af et af et symfoniorkester i verdensklasse.

https://www.facebook.com/events/181433091711517/

Share This Event

2252474
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
16. august
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/181433091711517/

Sted

DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
København, 2300 DK
+ Google Maps

Arrangør

DR Koncerthuset
E-mail
noreply@facebookmail.com