Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Alberte Winding | Hotel Cecil, København

11 december 2024

Alberte Winding kommer til Hotel Cecil i København den 10. december og spiller sange fra hele bagkataloget med guitarist Andreas Fuglebæk ✨
——————————————
• Billetpris: 280kr

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg
• Døre: kl. 19
• Koncert: kl. 20

Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5
——————————————
Makkerparret Alberte Winding og Andreas Fugle bæk har med de sidste mange års koncerter fundet frem til et repertoire, der strækker sig fra Lyse Nætter, Tænder på et kys, Hej Frede, Kys din kæreste og hen til de nye numre fra udgivelsen Marthas Vineyard og ‘Nye Stjerner’. Duoen spiller sig ind på den del af livet, der er poetisk, og forsøger at skabe et rum der omsætter en kold tid til noget varmt og bærbart.

“Vi har forsøgt at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Vi vil allerhelst prøve at få folk til at smile, og håber at deres egne historier kan spejle sig gennem sættet. For det er sange skrevet ud fra perioder med små børn, og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne.” fortæller Alberte.

Alberte Winding, som de fleste danskere er på fornavn med, har med sin nærværende stemme og sine hverdagspoetiske tekster rørt både børn og voksne i mere end 35 år. Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter, men musikken har været hendes hovedfokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985. Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer.

Efter Albertes bogudgivelser, bestselleren “Kastevind” og efterfølgeren “Småt Brændbart”, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med sange fra det omfattende repertoire.

Find alle vores koncerter på www.hotelcecil.dk

https://www.facebook.com/events/1009849227392626/

Share This Event

12029068
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
11. december
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/Wq1YPM

Sted

Hotel Cecil
Niels Hemmingsens Gade 10
København K, 1153
+ Google Maps

Arrangør

Hotel Cecil
E-mail
noreply@facebookmail.com