Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Annika Aakjær – VEGA

30 oktober 2024

Annika Aakjær omfavner Store VEGA i tindrende sangskrivermagi
________________________________________________________

Døre: 19.00
Showstart: 20.00
Billetpris: 390 kr. inkl. gebyr

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

________________________________________________________

Annika Aakjær og hendes band er klar til at indtage landets scener til efteråret 2024 med en masse nye sange. Det sidste års tid har været dedikeret til sangskrivning og indspilning af nye numre sammen med hendes faste producer, svenske Johan Eckeborn.

Efter den sidste turné i foråret 2022, er de nu klar til at drage rundt i landet igen og den 30. oktober slår Aakjær vejen forbi Store VEGA.

“Musik er min måde at forbinde med verden på, og på denne turné ser jeg virkelig frem til at skabe den forbindelse og dele de øjeblikke med mit publikum. Der noget magisk ved at optræde live, det er som om musikken får et helt nyt liv, når den bliver delt med andre” – siger Annika Aakjær.

Siden hendes debut med albummet Lille Filantrop tilbage i 2008, har Annika Aakjær stået som en markant stemme på den danske musikscene. Hendes evner som sanger, komponist og tekstforfatter er uomtvistelige, og hun formår med sine syleskarpe og selvudleverende fortællinger og sange forsat at overraske sit publikum.

Gennem årene er Aakjær vokset både som kunstner og som menneske, og hendes stærke forbindelse med sit publikum har gjort hende til en af landets mest elskede og respekterede kunstnere, både på spillesteder og festivaler.

https://www.facebook.com/events/1457972638421257/

Share This Event

8840016
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
30. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/B0vn30

Sted

VEGA
Enghavevej 40, 1674 København + Google Maps

Arrangør

Ticketmaster Events
E-mail
noreply@facebookmail.com