Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Baal | Hotel Cecil, København

16 december 2024

Baal kommer til Hotel Cecil i kølvandet på deres album ‘Circles’ med 4 koncerter i december. Hver koncert er forskellig med et begrænset antal billetter i salg og sin egen sætliste bestående af de største sange, nye numre og obskure rariteter.

——————————————
• Billetpris: 360kr

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

• Døre: kl. 19
• Koncert: kl. 20

Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5
——————————————

I starten af 2024 udgav Baal deres 8. studiealbum ”Circles”, der fik anmelderne op af stolene og udråbte det til et af bandets allerbedste gennem tiden. I den forbindelse kommer bandet nu til Hotel Cecil i december med fire forskellige koncerter med et begrænset antal billetter i salg til hver aften.

Hver koncert byder på sin egen sætliste, sammensat af bandet selv, med nye sange, klassikere, og obskure rariteter. Hver koncert vil også have sin helt egen stemning, der kredser om hvert sit element og hvert sit temperament.

Baal fortæller om koncerterne: “Hver aften får sit eget tema fra den temperamentfulde The Choleric Concert til den melankolske The Melancholic Concert og den optimistiske og kærlighedsfyldte The Sanguine Concert. De fire aftener starter ud med The Phlegmatic Concert – en akustisk koncert med et mere poetisk tema. Vi glæder os til at give publikum fire unikke aftener og nogle helt særlige oplevelser på Hotel Cecil i december.”

KONCERTERNE
Mandag d. 16/12: Water – The Phlegmatic Concert
Tirsdag d. 17/12: Fire – The Choleric Concert
Onsdag d. 18/12 Earth – The Melancholic Concert
Torsdag d. 19/12 Air – The Sanguine Concert

Koncerterne lægger sig i forlængelse af Baals seneste album ‘Circles’, der kredser om de cykliske livsfaser, følelser og indre erkendelser. Cirkler, som former og danner os. Cirkler, der ofte sender os tilbage til start, men aldrig tilbage til nul – og altid med nye lag af erfaring og dybere forståelse i bagagen.

Find alle vores koncerter på www.hotelcecil.dk

Share This Event

12461688
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Start:
16. december - 20:00
Slut:
19. december - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/k0r620

Sted

Hotel Cecil
Niels Hemmingsens Gade 10
København K, 1153
+ Google Maps

Arrangør

Hotel Cecil
E-mail
noreply@facebookmail.com