Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Bæredygtigt Loppemarked Tove Ditlevsens Plads

01 september 2024

Loppemarked på Tove Ditlevsens Plads søndag d.1 september kl.9.30-15.30.

100 kr. for en stand. Få 50 kr. igen hvis markedet aflyses pga dårligt vejr.

(link til Billetto i bunden)

Jeg elsker loppemarkeder, og jeg er kommet på dem i mange år. Jeg synes at det er fantastisk at ubrugt tøj får nyt liv, at bøger der er læst, læses igen, at legetøj der står og samler støv kan glæde andre børn. Det Bæredygtige Loppemarkeds mål er at afholde loppemarkeder, der løber rundt ift de ressourcer, og den tid der lægges i det. Ligeledes ønskes det at have et velgørende formål, og derfor indgåes der ifm hvert marked en aftale med en organisation der kan hente/modtage evt overskydende tøj, legetøj, brugsgenstande osv.

Det er mega ærgerligt at bruge en masse penge på en stand man ikke får brugt pga dårligt vejr. Derfor tilbydes det at standholder kan få 50 kroner retur ved aflysning af marked pga dårligt vejr*

Jeg vil være på pladsen kl.8.45 og tjekke jer ind ud fra høfligt kø-princip, og I kan derefter frit vælge et af de markerede områder til jeres stand. I bedes således IKKE sætte op før I er tjekket ind. Jeg ønsker at undgå at nogen ankommer før tid og sætter op før den tilladte tid i henhold til tilladelser fra kommunen. Kommercielt salg er ikke tilladt, ej heller opsætning af madbod. I bedes alle rydde pænt op efter jer selv, så vi kan efterlade pladsen pæn og ryddelig.

LINK til Billetto
https://billetto.dk/e/baeredygtigt-loppemarked-tove-ditlevsens-plads-billetter-1018572 utm_source=organiser&utm_medium=share&utm_campaign=copy_link&utm_content=2

* Jeg forbeholder mig retten til at vurdere, hvornår vejret er for dårligt til at det giver mening at afholde markedet. Der returneres IKKE penge ifm med sygdom eller andre årsager. Dog kan billetten til standen godt gives eller sælges videre.

https://www.facebook.com/events/476697848329198/

Share This Event

3596520
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
1. september
Tidspunkt:
9:30 - 15:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/476697848329198/

Sted

Tove Ditlevsens Plads, 1671 København V, Danmark
Tove Ditlevsens Plads, 1671 København V, Danmark + Google Maps

Arrangør

Kamilla Ekstrøm
E-mail
noreply@facebookmail.com