Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Barns Courtney & The Struts – The Grand Union Tour – VEGA

15 oktober 2024

Barns Courtney & The Struts rocker intens fælles tour

______________________________________________________________

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Billetpris: 380 kr inkl. gebyr.
______________________________________________________________

Gør klar til en unik musikalsk oplevelse når den britisk-amerikanske singer/songwriter, Barns Courtney, går sammen med det britiske rockband, The Struts, om et fælles headline show i Store VEGA til oktober.

Barns Courtney:
Barns Courtneys musik er kendt for sin rå energi og følelsesmæssige intensitet. Den er tung på stomp og swagger, hvilket drager tankerne hen på artister som The White Stripes, den har masser af punkrock energi, a la Sex Pistols, kombineret med en god dosis indierock og gospel. De beskidte produktioner minder om den skumle, men glitrende fascination fra The Velvet Underground.

Courtney fik sit gennembrud med “Fire” fra 2015. En blues-præget rocksang, der blev hans første crossover radiohit. Siden da har han opnået yderligere succes, ved at optræde som opvarmning for kendte bands og artister som The Who, Blur og Ed Sheeran. Han har turneret verden rundt som soloartist og indtil videre udgivet to albums.

The Struts:
The Struts har været kendt for deres sensationelle liveshows lige siden de trådte ind på scenen med deres platinhit, ”Could’ve Been Me”, i 2016. Kvartetten har udgivet fire albums indtil videre og deres koncerter strutter af uhæmmede energieksplosioner af melodisk rock.

På baggrund af deres imponerende musikalitet er de tidligere gået #1 på Spotifys Viral Top-50, har ramt flere end 850 millioner streams og lavet musik med artister som Kesha, Tom Morello, Robbie Williams og Def Leppard.

Senest har bandet taget deres vilde gejst fra scenen og overført den til et album, Pretty Vicious fra 2023. Her går deres bombastiske energi op i en højere enhed og resulterer i deres bedste sange til dato. Lead-vokalist i bandet Luke Spiller udtalte dengang om albummet: “This record showcases each individual member’s strengths. It’s some of my favorite music, hands down, we’ve ever conjured up. It’s the record everyone’s been waiting for.”

Sale Dates and Times:

Public Onsale : Fri, 21 Jun 2024 at 10:00 AM

https://www.facebook.com/events/442476268722404/

Share This Event

7098274
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
15. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/an0mDW

Sted

VEGA
Enghavevej 40, 1674 København + Google Maps

Arrangør

Ticketmaster Events
E-mail
noreply@facebookmail.com