Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Brad Williams – 8. september – Bremen Teater

08 september 2024

BRAD WILLIAMS
8. SEPTEMBER 2024 – BREMEN TEATER, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 15. MARTS KL. 10
BILLETPRIS: 250,- PLUS GEBYR

Køb billet her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Brad Williams er i øjeblikket godt på vej til at kandidere til titlen som den sjoveste komiker i USA, og er samtidig blevet en af tidens mest efterspurgte amerikanske komikere.

Williams begyndte at optræde som standupkomiker allerede som teenager, og har haft succes med at turnere med sin comedy lige siden, hvor han har udsolgt prestigefyldte spillesteder over hele USA og resten af verden.

Det har ligeledes resulteret i et hav af TV-optrædener, herunder på The Tonight Show, Dave Attell’s Comedy Underground og Jimmy Kimmel Live. Hans første comedyspecial Fun Size var den bedst bedømte special på Showtime, og efterfølgeren, Daddy Issues, samt hans seneste banebrydende Netflix-special, The Degenerates, har kun gjort populariteten større.

Det er dog ikke kun på comedyscenernes skrå brædder, at Williams har gjort sig bemærket. Han er ligeledes en habil skuespiller, og har medvirket i talrige tv-shows og spillefilm, herunder Legit, Sam and Cat, Mind of Mencia, Pitboss, og haft en tilbagevendende rolle i Hulu’s originale show Deadbeat, samt mindeværdige roller i flere film, herunder Little Evil, produceret af Scott Stuber (Ted), samt Netflix’ originale Christopher Guest-film, Mascots, og senest Reno 911.

For nyligt blev Brad Williams den første standupkomiker til at headline et Cirque de Soleil-show i dets 30-årige historie. Showet blev en kæmpe succes, og Williams blev fremhævet for sin utrolige evne til at fange sit publikum.

Ud over stand-up og skuespil er Williams medskaber og medvært i en af verdens mest succesrige podcasts, About Last Night, sammen med vennen og komikeren Adam Ray, som var fast inventar på iTunes hitlister i løbet af dens fem år lange levetid.

Hans høje energi, når han optræder live, resulterer ofte i stående bifald fra publikum, og hans show på Bremen Teater 8. september bliver med al sandsynlighed ingen undtagelse.

ℹ️ SERVICEINFO – HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er ticketmaster.dk – vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.

Share This Event

4344663
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
8. september
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/NkMLJP

Sted

Bremen Teater
Nyropsgade 39
København V, 1602
+ Google Maps