Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Byvandring Nordvest i fortid og fremtid

18. april - 12:00 - 14:00

Byvandring Nordvest i fortid og fremtidF: nils@nyvang-bacher.dk

Byvandring Nordvest i fortid og fremtid

Besøg Nordvestkvarteret – i forvandling:
Københavns Nordvestkvarter er, trods sit blakkede ry, et interessant bekendtskab, når man kigger nærmere efter. Det er netop, hvad vi gør på denne byvandring, som er både historisk og aktuel.

Vi starter ved Nordvests mest imponerende og ikoniske bygningsværk, Grundtvigs Kirke, bygget af 5 millioner håndslebne mursten og med kirkestole, som blev en klassiker i moderne dansk møbeldesign.
Herefter går vi gennem Københavns yngste kirkegård, Bispebjerg, og du får beretninger om nogle af vores kendte forfædre og -mødre, som er stedt til hvile her. Turen gennem kirkegården fører os direkte ud i et af de NV-områder, som i disse år skifter ham gennem en storstilet områdefornyelse.

Oplev Nordens største gadegalleri med 2.000 kvadratmeter kunst fordelt på 16 husgavle og biblioteket, der ligner en stak gyldne bøger. Kvarteret gamle industribygninger har fået nyt liv og kreative beboere. Og på Dortheavej støder vi på Bjarke Ingels Groups lyse og åbne byggeri, som giver det meste andet almennyttige boligbyggeri baghjul.

Se meget mere her og bestil billet

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Dato:
18. april
Tidspunkt:
12:00 - 14:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Grundtvigs Kirke
På Bjerget 14
Bispebjerg, Region Hovedstaden 2400 Danmark
+ Google Maps

Kommende Events