Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Chippendales – 25. september – Tivolis Koncertsal

25 september 2024

Chippendales – Welcome to the Chippendales Tour
25. september – Tivolis Koncertsal, København

Køb billet her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Endelig! Chippendales er tilbage med deres første tour i Europa siden pandemien, og den verdensberømte trup er mere end klar til at ”party, please and tease” deres mange fans. Publikum skal forberede sig på et sexet og storslået show med nye numre, musik, koreografi og akrobatik, i hvad der uden tvivl bliver et af de mest provokerende og efterspurgte liveshows i 2024.

“We are thrilled to hit the road once again with our all-new bigger, better and bawdier production.”- Danielle Pearson, Chippendales Production Tour Manager

Årligt køber mere end 2 millioner fans billetter til at opleve Chippendales live, og det ikoniske ensemble har de sidste fire årtier været et berømt fænomen indenfor amerikansk popkultur. Siden 1979 har de forført med deres verdensklasse shows, hvor de skaber den perfekte balance mellem legesyg sexappel og smagfulde drillerier på kanten, leveret af yderst veltrænede mænd med glimt i øjet – hvilket har skabt ekstase på det meste af kloden.

Chippendales består på nuværende tidspunkt af 20 medlemmer, hvor den ene halvdel tager sig af deres massivt succesfulde residency på Rio All-Suite Hotel & Casino i Las Vegas, og den anden halvdel får europæerne den udsøgte fornøjelse af at opleve på Welcome to the Chippendales Tour.

Chippendales har tidligere imponeret med deres populære shows i Danmark, hvor de gennem årene har sunget og danset sig ind i publikums hjerter, og gang på gang har optrådt for fyldte og euforiske sale. Næste år gentager de succesen med deres nye show, som kan opleves i København til september.

ℹ️ SERVICEINFO – HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er ticketmaster.dk – vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.

Share This Event

5707331
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
25. september
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/4PYPOo

Sted

Tivoli
Vesterbrogade 3
Copenhagen, 1630 DK
+ Google Maps