Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Copenhagen Blues Band

18. marts - 21:00

COPENHAGEN BLUES BAND

Hej allesammen …. Hvorfor skal I høre os på Bartof?

Bartof Station er en vidunderlig blanding af stemningen i en mørk NY underground natklub og en varm familiedagligstue – der er hyggeligt & rart, og det hele bliver styret med fast hånd af JazzMama og hendes drenge, som også kører en solid bar!

Det hele passer helt perfekt til os og vores livemusik.

I Copenhagen Blues Band sætter vi en ære i at levere vores helt eget energifyldte take på bluesgenren, hvor vi frit blander den klassiske blues rock med noget af det bedste fra en stribe andre beslægtede genrer som soul, country, jazz, reggae m.m – altsammen leveret fra hjertet og med præcis den energi og kærlighed, som har formet vores livsrejse med musikken.

Først Rytmegruppen:

Frede på trommer, sangskriver og vokal

Nils på bas, sangskriver

Søren på congas og percussion.

De tre er ankeret i bandet og “timekeepers” …. de gør ikke stads ud af sig selv, men sætter en “dyd” i deres grooves og swinger fantastisk!

Felix, guitarist/solist & sangskriver/vokal, leverer den fede rytmespade. Felix er tro mod sine blueslegender, og på sin helt egen måde leverer han i bedste Robert Cray, Albert Collins, Dickey Betts, Santana stil sine fede soloer ….. og hans gear lyder bare fedt!

Men Copenhagen Blues Bands sound er i særdeleshed osse orgelets brusende og fyldige gulvtæppe udtrykt med Peters suveræne gehør. Og hans finurlige genialitet overrasker alle i soloer, når han folder sig ud – man kan ikke undgå at blive revet med!

På Bartof har vi Bjarne Madsen med – en ydmyg herre og en rigtig holdspiller, der med sin dobro og fede blues slide guitar komplementerer Felix i et fedt samarbejde. Bjarne har også sine rødder i blues/country, Allman Brothers, Keb’Moe, Ry Cooder og

har også et fantastisk gehør – vi glæder os til at præsentere ham!

Som sidste år har vi igen på kor de 2 sangere Jan Nielsen & Therese Lomholt med rødder i soul/jazz, rock’n roll/pop, der med deres stemmer, rytmik og sind går lige i hjertet.

Og sidst men ikke mindst har vi Charlotte Ottenheim i front med hendes unikke vokal, som sender tanker i retning af Hanne Boel og Annisette. Charlotte synger fra hjertet og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi glæder os til at se jer og vil overraske jer med nye numre og sange fra albummet, der udkom sidste år “Come a little bit closer”

Knus fra Copenhagen Blues Band

Charlotte Ottenheim – vokal

Felix Falch – guitar, vokal

Peter Østbirk – orgel

Nils Bonne – bas

Frede Christensen – trommer, vokal

Søren Schou – congas og percussion

Bjarne Madsen – guitar

Jan Nielsen – vokal

Therese Lomholt – vokal.

Del:

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
18. marts
Tidspunkt:
21:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/copenhagen-blues-band-billetter-797078

Sted

Bartof Station
Solbjergvej 3
Frederiksberg, 2000
+ Google Maps