Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Copenhagen Light Festival 2021

5. februar - 27. februar

Copenhagen Light Festival 2021Christoffer Askman

Copenhagen Light Festival 2021

finder sted i den indre by i København i februar, og det er for det meste gratis at deltage.

Byen er stille, men rundt om det næste hjørne kan du høre en gruppe, der snakker, forundres, peger og jubler. Du følger strømmen gennem byen til det næste torv, hvor du snupper en varm kop kaffe på et hyggeligt sted og lader lyset lede vejen.

Lyskunst er en meget udtryksfuld kunstart, men den er også stille, hvilket giver plads til meditative oplevelser og fælles fordybelse. Hvis du har været med på en lysfestival før, ved du, hvordan lyset kan fremhæve bybilledet på overraskende måder i vinternætterne ved at oplyse omgivelserne og eksperimentere med farve og bevægelse. Nøje udvalgt lyd kan også bruges til at forbedre oplevelsen.

Copenhagen Light Festival bygger på en blomstrende og kompetent lyskunst- og designscene med stærke traditioner, som skaber plads til vækst og aktiviteter, der får os til at sætte mere pris på vores bymiljø. Festivalen skaber lysoplevelser på et internationalt niveau og samler dem i byområder og på utraditionelle steder, hvor et stort og bredt publikum kan nyde dem – og vi holder også øje med lovende talenter og overraskelser.

Disse unikke oplevelser er koncentreret omkring Københavns indre by og havneområde, og de er spændende for de kulturelt interesserede og egnede til familier med børn. Vi rækker ud til både begyndere og feinschmeckere, lokale og turister. Formålet med festivalen er at fremhæve byens mange forskellige områder, såsom parker, torve, facader og hemmelige steder, samt at vise nye værker og installationer fra både etablerede og vordende kunstnere. Vi realiserer denne vision med en kunstnerisk strategi, som fremhæver international kvalitet og præsenterer den stærke danske lyskultur. Copenhagen Light Festival er en paraplyorganisation, som samler en række sideløbende kulturelle begivenheder i februar og skaber opmærksomhed omkring dem.

 

Se meget mere her

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Start:
5. februar
Slut:
27. februar
Begivenhed Kategorier:
,

Kommende oplevelser: