Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Photo Festival 2021

3. juni - 30. juni

Copenhagen Photo FestivalF: Copenhagen Photo Festival

Copenhagen Photo Festival 2021

Copenhagen Photo Festival er Nordens største fotofestival. Den næste udgave finder sted fra d. 3.-30. juni i 2021 med mere end 50 udstillinger i samarbejde med gallerier, museer og kulturinstitutioner i København og Sydsverige. Hvert år bidrager 250 danske og udenlandske fotografer til festivalen, der har et samlet besøgstal på ca. 55.000. Festivalens centrum ligger på Refshaleøen og er præget af øens industrielle historie. Den rå atmosfære har gjort øen til et attraktivt kunst- og kulturcentrum, der tiltrækker et publikum fra hele verden. I juni måned er fotografi på dagsordenen under tre hovedsøjler, Framing Identity, Framing Society og Framing Vision, gennem udstillinger, workshops, talks og portfolio reviews m.m.

Copenhagen Photo Festival fokuserer på udvikling. Nye måder at udstille på, nye måder at bruge fotografiet på samt nye perspektiver og fremadstormende talenter. Festivalen præsenterer et program af høj kvalitet – kunstnerisk og konceptuelt – og bygger bro mellem det kunstneriske og det dokumentariske fotografi. Copenhagen Photo Festival er for dem, der vil udfordre ideen om, hvad fotografi er og kan være, nu og i fremtiden. Gennem festivalen udfordrer vi traditionelle udstillingsformater og undersøger nye og innovative veje til at realisere fotografernes og kunstnernes visioner.

Vi prioriterer eksperimentering og bæredygtighed i produktionen af festivalen. Vi arbejder bl.a. med partnere inden for arkitektur og udfordrer grænsen mellem indendørs og udendørs kunst i vores festivalcentrum og den omgivende park.

Se meget mere her

______________________________________________
Se Event kalender her

Detaljer

Start:
3. juni
Slut:
30. juni
Begivenhed Kategorier:
, ,

Kommende Events