Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Country Night | Hotel Cecil, København

27 september 2024

The Bobby Tenderloin Universe, Aske Skat with The Freaks from Normal Street, Krogen, Maya Marie og J. Tex indtager Hotel Cecil til Country Night den 27. september.
——————————————
• Billetpris: 205kr

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

• Døre: kl. 17.00
• Koncert: kl. 17.30

Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5
——————————————
Der er artister fra den danske country scene, men også country og folk fra både Canada og U.S.A på programmet, når vi inviterer til Country Night på Hotel Cecil i september.

I bedste ”Grand Ole Opry” stil byder vi på 5 små koncerter, med 5 vidt forskelligere kunstnere, og vi lover originalitet og kvalitet hele vejen rundt.

Husk cowboyhatten!

– Lineup –
The Bobby Tenderloin Universe (Canada)‍
Det Canadiske Country Band ”The Bobby Tenderloin Universe” gæster Danmark for 3 gang, og dem, der var til deres første koncerter, vil nok sent glemme den vanvittige og fantastiske energi bandet udstråler. I 2023 har de turneret verden rundt og spillet med kæmpe navne som ”Orville Peck” og ”Charley Crockett”. I 2024 udkommer deres 2 studie album. ‍

Aske Skat with The Freaks from Normal Street (DK)‍
Den psykedeliske country cowboy ”Aske Skat” har samlet et nyt band. Sammen med ”The Freaks From Normal Street” udkommer hans 3 studie Album i foråret 2024. det er en plade blandet med Folk, hård Country Rock, soul og blues. Bandet tæller 8 medlemmer og smadrer derudaf i 2024 med over 30 koncerter i hele Nordeuropa.‍

Krogen (DK)
I drømme fældet mellem dansk vestkysts rock og amerikansk ”out Low” country har vi landets bedste bud på både Johnny Madsen og Waylon Jennings i en og samme person. Krogen har med sit band kun skabt fest og glæde hvor de spiller. Der er tit fart på og det er svært ikke at svinge med når krogen spiller op til dans! I 2022 udkom debutpladen ”Henover Lakken” og i 2023 har særligt singlen ”Men at Elske Dig” gået sin sejrsgang på de danske radiokanaler.

Maya Marie (U.S.) – Solo‍Maya Marie er en ekstrem energi fyldt og talentfuld Amerikansk ”sing a song wrider” fra Seattle. Hun har turneret Europa med bandet ”Black Ends” der i 2023 gav koncert i København. Sammen med dem og mange flere står hun for viderebringelsen af den meget rå rock der kendetegner netop Seattle. Men sin guitar solo fortæller hun sit publikum hvad det vil sige at være sort kvinde i U.S.A meget rent og direkte.

J. Tex (DK) – Solo‍
Dansk country’s grand old man! J. Tex er en sand legende, altid på farten. med sin flotte historie fortælling og sin vanvittige guitarspil har han sit publikum i sin hule hånd. Med 6 studie albums i rygsækken kan du også altid være sikker på stærke numre. Seneste udkast er singlen ”Man of Melody” han synger i flot dyet med Penny Lundborg… mon ikke vi også for hende at se på scenen denne aften. ‍

https://www.facebook.com/events/446064311330447/

Share This Event

5541990
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
27. september
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/DK2gaj

Sted

Hotel Cecil
Niels Hemmingsens Gade 10
København K, 1153
+ Google Maps

Arrangør

Hotel Cecil
E-mail
noreply@facebookmail.com