Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dansefeber

13. oktober - 13:00 - 19. oktober - 14:00

Dansefeber

Dansefeber

Lad julens og teatrets magi fortsætte helt ind i 2021 og bliv bidt af dansefeber i næste års børneballet.

Det Kongelige Teaters traditionsrige børneballet i efteråret er denne gang den helt nye forestilling Dansefeber, som bygger videre på universet i DR’s magiske tv-julekalender, Julefeber.

Dansefeber handler om Arthur, som løber rundt på fodboldbanen i skolen og spiller bold – for det gør de andre. Men det er, som om der mangler noget. Arthur ved ikke, hvad det er. Indtil en dag klassen skal i teatret og se en balletforestilling, og han er helt solgt. Klassekammeraterne synes bare overhovedet ikke, ballet er sejt. Tværtimod! Og Arthur bliver gjort totalt til grin.

Han har lyst til at løbe væk og gemme sig, men på teatret møder han pigen Gro, som prøver at hjælpe – og ved et tilfælde hvirvles Arthur ind i vaskeægte magi og teatereventyr. Men magi er ikke ufarlig, og Gros mystiske mormor må komme til undsætning, før det ender galt.

Dansefeber er en selvstændig fortsættelse til DR’s tv-julekalender, Julefeber, hvor lillesøster Gro og Mormor gennem en fantastisk historie nok skal sørge for, at publikum går fra teatret med dansefeber.

Dette års børneballet er koreograferet af solist ved Den Kongelige Ballet, Tobias Praetorius, og skrevet af forfatter Mette Eike Neerlin. Mette Eike Neerlin er forfatter til en lang række romaner og billedbøger for børn, bl.a. den roste Historien om Ib Madsen, og er derudover medforfatter på DR’s julekalender ‘Julefeber’. Tobias har ved siden af sin karriere som balletdanser koreograferet forskellige værker gennem de seneste år, bl.a. Det Kongelige Teaters første Pixi-ballet Prinsessen på ærten, samt arbejdet som koreograf på ‘Julefeber’. Det er derfor de helt rigtige kræfter, som tager publikum med på den videre rejse fra julens magi.

Balletten danses af elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole og der vil være over 60 børn på scenen i forestillingen.

Forestillingen anbefales fra 7 år.

Se meget mere her

______________________________________________
Se Event kalender her
 

Sted

Det Kongelige Teater – Gamle Scene
Kongens Nytorv
Copenhagen, 1050 DK
+ Google Maps