Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Earth (F) / Kultur for en tudse & Valby Gadeteaterfestival

27 august 2024

Oplev en energifyldt danseforestilling når EARTH lander i caféområdet foran Karens Minde til Kultur for en tudse. Forestillingen er skabt af af Didier Theron fra Frankrig

Forestillingen undersøger temaer omkring kvinders tilstedeværelse på scenen i en flot, overraskende og energisk forestilling for hele familien. I fantastiske oppustelige kostumer giver danserne den gas til tonerne af rockmusik og inviterer publikum på en unik rejse gennem dansens univers.

Inspireret af AC/DC’s intense lydunivers og med en legende tilgang til musikken og en dyb respekt for dens rå energi, er “EARTH” en fejring af kvindernes kraft og livsglæde. Ved hjælp af de oppustelige strukturer og en kraftfuld koreografi skaber forestillingen et visuelt og følelsesmæssigt imponerende rum, hvor danserne udforsker temaer som frigørelse, styrke og selvudfoldelse. “EARTH” udfordrer traditionelle kønsnormer ved at lade kvinderne indtage scenen med samme styrke og intensitet som mændene. Gennem deres energiske dans og stærke tilstedeværelse på scenen sender forestillingen et budskab om empowerment og ligestilling.

Udendørs i caféområdet / + 5 år / gratis / bare kom

🌻Værkstedet er velegnet for børn med særlige behov – f.eks. kørestolsbrugere, børn, der har brug for at trække sig mm. Kontakt os, hvis I vil vide mere om adgangsforhold eller andet.

Kultur for en tudse arrangeres af Børnekulturstedet, Karens Minde Kulturhus og Sydhavn Bibliotek i samarbejdet med fritidsinstitutionen ved Ellebjerg Skole, Kultur Valby, Mit Kvarter og DIG Danmarks Internationale Gadeteaterfestival. Se programmet på bkultur.dk fra start juli.
Denne forestilling er også en del af Valby Gadeteaterfestival arrangeret af Kultur Valby.

https://www.facebook.com/events/1635898537178261/

Share This Event

3130779
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Start:
27. august
Slut:
30. august
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1635898537178261/

Sted

Wagnersvej 19, 2450
Wagnersvej 19, 2450 + Google Maps

Arrangør

Børnekulturstedet Karens Minde
E-mail
noreply@facebookmail.com