Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Efterårsferie på Arbejdermuseet – fest for børn

18. oktober - 10:00 - 24. oktober - 16:00

Oplevelser i København og FrederiksbergF:

INDBYDELSE TIL FEST!

Kridt danseskoene, design din egen indbydelse, lav genbrugsgaver og sid med til voksenfesten. Mød den ubudne gæst og få læst højt af gode festminder over en kop varm kakao til børnefesten i efterårsferien på Arbejdermuseet, som du er inviteret med til.

I efterårsferien slår vi dørene op til en helt særlig fest, når Arbejdermuseet lægger hus til en festlig fejring af arbejderbevægelsens 150 års-jubilæum i børnehøjde. Kom med højt humør og oplev også vores smukke festsal, som vi lige har åbnet igen efter en gennemgribende restaurering.

Alle aktiviteter og entré er gratis for børn.

👉 Aktivitetsprogram for efterårsferien i uge 42:

Mandag – søndag

🔸 Kl. 10.30 – 16.00
Værksteder
Ingen fester uden gæster. Design din egen indbydelse og lad dig inspirere af de mange fester, der har været i Arbejdermuseets festsal.

Ingen fest uden gaver. Genbrug var guld for arbejderfamilierne, og i værkstedet kan I slippe fantasien fri, og designe jeres egen værtindegave.

🔸 Kl. 11.15, 13.15 & kl. 14.45
Per Rocks danseskole
I festsalen var ‘forkert’ dans forbudt i gamle dage. Heldigvis er ingen dans forkert eller forbudt hos Per Rock – og selv bænkevarmere bliver til dansemus!

🔸 Kl. 10.30, 12.15 & 14.00
Fest i festsalen og hemmeligheder på loftet
Sæt dig til højbords midt i festsalen sammen med de andre gæster, og hør om voksenfester i gamle dage. Når det bliver for kedelig, flytter vi børnefesten til et hemmeligt sted og hører historier, mens vi drikker varm kakao.

🔸 Kl. 10.30, 12.15 & 14.00
Familieomvisning i udstillingen om Familien Sørensen
Bliv klogere på arbejderfamilien Sørensens liv i København for knapt 150 år siden – se familiens ubudne gæst, ’børneværelset’ der slet ikke er et børneværelse og prøv at løfte tønder som en børnearbejder.

👉🏻 Alle aktiviteter og entré er gratis for børn.

Og er mor, far, eller bedstemor medlem af en fagforbund med aftale med museet, kommer de også gratis ind.

——————–

Stil sulten 🥪 og leg på Børnenes Arbejdermuseum! 🧹

Trænger du til en pause fra festlighederne, kan du lege og arbejde på Børnenes Arbejdermuseum. Og bliver du sulten, kan du købe en god madpakke eller håndmadder i museets kaffebar eller kaste dig over den lækre smørrebrødsbuffet i vores restaurant Café & Øl-halle.
I efterårsferien kan hver betalende voksen tage et barn på under 12 år gratis med til det store smørrebrødsbord. Ingen går sultne derfra!

Du kan bestille bord til Café & Øl-halle til alle dage undtagen søndag, på linket her: https://cafeogoelhalle.dk/bestil-bord/

——————–

🚩 Vi fejrer 150-året for arbejderbevægelsen 🚩
I oktober 2021 er det 150 år siden arbejderbevægelsen blev grundlagt i Danmark og det fejrer Arbejdermuseet naturligvis. 150 år er gået siden de store arbejderfamilier efter en lang arbejdsdag måtte indfinde sig i deres små, forslummede lejligheder med kun rugbrød og fedt på middagsbordet. I dag kan vi i stedet holde jubilæumsfest i den nænsomt renoverede originale festsal, som står så funklende som i 1913.

Velkommen til efterårsferien på Arbejdermuseet 🎉

Detaljer

Start:
18. oktober - 10:00
Slut:
24. oktober - 16:00
https://www.facebook.com/events/1206407839827264

Sted

Arbejdermuseet
Rømersgade 22
Copenhagen, 1362 DK
+ Google Maps