Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiekoncert – Tangoens historie

16. oktober - 11:00 - 12:00

Familiekoncert - Tangoens historie

Familiekoncert – Tangoens historie

Tango for små og store spillet af et superhold af internationale musikere.

➤ Lørdag den 16. oktober kl. 11.00
➤ I forsalg: 40 kr. + gebyr
➤ Køb billetter her: https://billetto.dk/e/familiekoncert-tangoens-historie-billetter-571442

Kender i katten, der elsker at danse Tango? Hvor og hvordan lærte den Tangoen at kende?

Til denne koncert kommer vi helt tæt på tangomusikken, som kommer fra det fjerne land Argentina. Med sang, guitar, violin og ikke mindst det helt specielle instrument bandoneon, dykker vi ned i den virtuose musik fra Buenos Aires. Til koncerten kommer vi igennem alle tangoens følelsesregistre, lige fra de melankolske melodier til de passionerede og sprudlende rytmer.

Kom med til en helt anderledes rejse til Argentina.

For alle aldre.

Line up:

Gustav Rey – sang

Martin Buono – guitar

Marcelo Mercadante – bandoneon

Erik Danciu – violin

GUSTAV REY (E/DK)
Sangeren Gustav Carl Rey Henningsen er uddannet flamencosanger i Sevilla hos Diego del Gastor og i Jerez de la Frontera hos Lorenzo Galvez ’El Ripoll’. Rey Henningsen har sidenhen medvirket i en lang række danseforestillinger og musikalske samarbejder inden for flamenco, argentinsk tango, latin, orientalsk musik og jazz. Han har senest arbejdet sammen med jazzpianisten Oscar Alvarez Rifbjerg og medvirker på dennes debutalbum ’Rompelo’. Rey Henningsen er ud over nærværende også aktuel i gruppen Åbne Pladser, der har specialiseret sig i at spille udendørs koncerter under coronatiden.

MARTIN BUONO (IT/DK)
Martin er uddannet på solistklassen ved Konservatoriet i København (DKDM) i 2015 med klassisk guitar som hovedfag. Martin er en af de mest aktive guitarister i Danmark, hvor han bl.a. har givet koncerter på Hofteatret og i DR koncertsal. Derudover har han stor erfaring i udlandet med koncerter i Kina, USA, England, Norge og Spanien. Det musikalske udgangspunkt ligger i den klassiske musik, men tager store hop ud af mange andre musikalske grene. Eksempler på dette er spansk flamenco, argentinsk tango, brasiliansk choro, etc. Disse forskellige genrer kommer til udtryk i forskellige ensembler og projekter.

MARCELO MERCADANTE (AR)
Marcelo er bandoneonist og er en sand fortolker af både den traditionelle tango og Astor Piazzollas mere moderne tango. Med andre ord en rigtig ”tanguero”. Han er uddannet i Argentina, men er bosat i Barcelona hvor han har sin musikalske base. Blandt hans mange forskellige musikalske projekter kan nævnes hans tangoquintet og hans samarbejder med flamencosangeren Miguel Poveda. Desuden er Marcelo også komponist og skriver sine egne tangoer.

ERIK DANCIU (RO/DK)
Violinisten Erik Theodor Danciu debuterede fra solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2020. En super vitous violinist med flair for både det solistiske spil og det kammermusikalske spil. Til daglig er Erik Danciu kontraktansat i førsteviolingruppen i DR SymfoniOrkestret og stifter af Live Klassisk.

Se meget mere her og køb billet

______________________________________________
Se Event kalender her

Detaljer

Dato:
16. oktober
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
https://billetto.dk/e/familiekoncert-tangoens-historie-billetter-571442

Sted

Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
Copenhagen, 2300 DK
+ Google Maps