I forbindelse med lanceringen af Aarstidernes Store Grundbog i Fermentering, af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann, inviterer BaneGaarden og Aarstiderne til en spændende dag i fermenteringens tegn.
Smag på fermenterede lækkerier, få tips til din egen fermentering derhjemme, og bliv inspireret til, hvordan fermenter kan løfte dine måltider til nye højder. Udover små indslag fra forfatterne, har vi inviteret dygtige virksomheder til at sælge deres fermenteret produkter, og Søren Ejlersen vil afholde en eksklusiv fermenteringsworkshop.
Der vil derudover være åbent i madboderne, hvor fermentering vil spiller en rolle i alle retterne.
Kom og vær med til en smagfuld, lærerig og underholdende dag, og bliv en del af fermenteringsfællesskabet.
Praktisk info:
16.00: Vi åbner pladsen – Kom og udforsk boderne og deres mange fermenterede herligheder. Madboderne står åbne og man kan gå ombord i alt fra sprøde kimchi-pandekager til forfriskende kombucha, nyd et måltid med fermentering i centrum.
17.00: Indslag fra Søren Ejlersen – Få et indblik i tankerne bag Den Store Grundbog i Fermentering og dyk ned i Aarstidernes fermenterings udvalg
17.45: Muligheder for at gå på opdagelse i vores fermenterings univers eller at få en bid aftensmad i en af madboderne.
19.00: Fermenteringsworkshop med Søren Ejlersen – Dyk ned i fermenteringens verden og lær, hvordan du selv kan lave pink kraut og kimchi. Workshoppen er en hands-on oplevelse.
Billetter kommer til salg snart.
21.30: Tak for i dag – Vi afslutter festivalen og sender jer godt hjem med masser af inspiration og måske endda en fermenteret godbid eller to
Det er gratis at deltage
https://www.facebook.com/events/1895981510899187/