Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Frelsens Hærs Kilosalg Efteråret 23

30 september 2023

Frelsens Hær Genbrug åbner endnu engang for de “hellige” haller for at rejse penge til udsatte danskere og slå et slag for at fremme fokus på genbrugs- og vintage tøj og hvor fedt det er. Genbrug og Vintage er limited editions, og du finder ikke 2 af det samme i blandt de mere end 4000 stk tøj vi har samlet.

Læg vejen forbi vores helt fantastiske sorterings hal i Hvidovre og få fingrene i unikke genbrugs fund før alle andre. Vi har i sorteringen virkeligt fokuseret på de gode kvaliteter og flotte klassiske snit der holder sæson efter sæson. Dette er krydret med mange hundrede unikke prints, vintage fund og one of a kind items. Vi har mixet en skøn blandning af kendte og ukendte mærker og du kan godt glæde dig til en helt unik oplevelse.

Denne gang har vi endvidere ladet os inspirere af sensommeren og efteråret. Varmt strik, jakker og efterårets farver for vi ønsker virkeligt at genbrug er et godt og relevant alternativ til ny indkøbt mode.

Find dit yndlings outfit så du er klar til efteråret i smuk og bæredygtig genbrugs mode!

Du betaler pr kilo så det er bare om at fylde posen. Overskuddet fra salget går til folk i nød så der er tale om en ægte win win deal. Prisen pr kilo er 250 kr pr. kg (25 kr pr 100g) og du vælger selv om du vil komme kl 9.00, kl 11.00 eller kl 13.00. Husk Billet.

Vi fylder løbende op i løbet af dagen!.

Adressen er Frelsens Hærs Genbrug, Hammerholmen 22, 26540 Hvidovre. Vi sørger for pose, musik, lidt forfriskninger og et par overraskelser.

Den gode stemning er vi fælles om <3 Vil du gerne forrest i køen, så kom i god tid.

Share This Event

Detaljer

Dato:
30. september
Tidspunkt:
9:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/frelsens-haers-kilosalg-efterar-billetter-864458

Sted

FHGenbrug
Hammerholmen 22
Hvidovre, 2650
+ Google Maps