Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Gyldendals skrivecamp – for børn i efterårsferien

18. oktober - 9:30 - 15:00

Gyldendals skrivecamp

Gyldendals skrivecamp – for børn i efterårsferien

Er dine børn vilde med at lege med ord og bruge deres fantasi? Kan de lide at læse og skrive – og er mellem 10 og 13 år? Så send dem afsted på camp hos Gyldendal, når vi i efterårsferien sætter gang i nogle sjove og lærerige dage. Campen foregår inde på forlaget, og dine børn vil få en unik oplevelse med litteraturen – både at læse og skrive den, men også at sidde midt i den. Vi skal også hygge os. Hver dag spiser vi frokost sammen, spiller spil, står på hænder og taler om hvad vi har lært.

Vejledende dagsprogram:

Kl. (mandag allerede 09.30) 10: Godmorgen og velkommen

Kl. 10-12: Skriveværksted

Kl. 12-13: Frokost

Kl. 13-15: Skriveværksted, læsetid, forfatterbesøg

Kl. 15.15: Farvel og på gensyn i morgen

Billetter:
https://billetto.dk/users/gyldendal

Der være fokus på skrivekundskaben og dens redskaber. Der vil være undervisning med konkrete skriveøvelser, der lærer børnene at bruge deres fantasi og lege med ord. Undervejs vil vi høre hinandens tekster og fokusere på de greb, der fungerer, og de der ikke gør. Børnene vil også lære, hvordan man giver god og konstruktiv kritik. Der bliver brug for en computer eller andet skriveredskab til kurset.

I løbet af ugen læser vi også sammen, højt og lavt, og vi taler om, hvad vi har læst. Her handler det om at læse og forstå i fællesskab. Vi får lov til at fortolke det læste på egen måde og tegner og tilføjer i bøgerne, river de sider ud, vi ikke kan lide og taler om det hele sammen. I løbet af ugen får vi besøg af forfattere, der læser op fra deres bøger og deler ud af deres arbejde med ord og fortællinger.

Fælles afslutning fredag d.22/10 kl. 15: Den sidste dag i campen inviterer vi forældrene ind på forlaget, så de kan se og høre, hvad deres børn har lavet i løbet af ugen. Børnene fremviser for forældrene i form af fortælling og højtlæsning.

På Gyldendal hylder vi litteraturen, læseren og læselysten. Vi vil sprede læseglæden med hinanden og ikke mindst blandt børn og unge. Med denne skrivecamp træder vi for et øjeblik ud af hverdagen og ind i fantasiverdenen, når vi sammen glædes over skrivning og læsning og bruger den som fællesskabende.

Se meget mere her

______________________________________________
Se Event kalender her

Detaljer

Dato:
18. oktober
Tidspunkt:
9:30 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,
https://www.facebook.com/events/542030603889539

Sted

Gyldendal
Klareboderne 3
Copenhagen, 1115 DK
+ Google Maps