Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Hugorm / Royal Arena / 22. november 2024

22 november 2024

HUGORM med vokseværk i Royal Arena
Bandet sigter mod at revolutionere det store koncertformat og tager som forberedelse på eksperimenterende trænings-tour

November 2024:
Torsdag 14.11: Jyske Bank Arena, Odense
Fredag 15.11: Djurslands Bank Arena, Aarhus
Lørdag 16.11: AKKC, Aalborg
Fredag 22.11: Royal Arena, København

Billetinformation og priser:
Det officielle billetsalg starter fredag 3. november 2023 kl. 10.00 via livenation.dk, luger.dk og ticketmaster.dk.
Live Nation presale starter torsdag 2. november kl. 10.00

Jyske Bank Arena, Odense: 420 kr. + gebyr
Djursland Bank Arena, Aarhus: 420 kr. + gebyr
AKKC, Aalborg: 420 kr. + gebyr
Royal Arena, Kbh.: PL1: 440,- / PLU (stå): 440,- / PL2: 340 / PL3: 240kr. + gebyr.

For kørestolsbillet, kontakt Ticketmaster på 3848 1633.

En HUGORM kan åbenbart lide af vokseværk. Trioen med Simon Kvamm i front er i hvert fald ved at manifestere sig som en alvorlig spiller i dansk musikliv. Siden etableringen for fire år siden har den stået på hårdt arbejde med koncerter på alle landets spillesteder og festivaler samt tre udgivelser, blandt andet “Tro Hug & Kærlighed”, som blev kåret som Årets Rockudgivelse af Gaffa. Og nu har bandet nået en position, hvor det giver mening at tage skridtet ind landets arenaer. Om et år, i november 2024, spiller bandet i Jyske Bank Arena, Djurslands Bank Arena, Aalborg Kongres & Kultur Center og Royal Arena. Billetsalget starter fredag 3. november 2023 kl. 10.00 via ticketmaster.dk

De danske arenaer er Simon Kvamm ikke er uvant med at optræde i:
“Jeg har altid elsket at smelte sammen med et menneskehav i en arena. Så at mit hjertebarn HUGORM nu skal prøve kræfter med det store format er for mig næsten for godt til at være sandt, og jeg glæder mig til at sammensætte et show man aldrig har set før her til lands.”

HUGORM er kendt for at levere totaloplevelser til bandets koncerter, der udfordrer rammerne for en koncert i forhold til det dramatiske, koreografisk og ikke mindste komiske. Og når landets arenaer skal indtages bliver det med ambitioner om at redefinere, hvad en arena-koncert overhovedet er. Bandmedlem og visuel designer Morten Gorm fortæller: “På samme måde som nytænkende danske kokke har redefineret hvad det vil sige at gå på restaurant, drømmer vi om at revolutionere hvordan en arena-koncert opleves. Det er derfor vi researcher og forbereder os så ekstremt grundigt, som vi i øjeblikket gør.”

Som en del af udviklings processen frem imod arenakoncerterne i 2024 tager HUGORM om lidt rundt i en række af landets teatre og musikhuse. Fra 23/11 og 12 gange frem optræder bandet sammen komiker Frank Hvam, som er inviteret med for at optimere og eksperimentere HUGORM showet. Frank Hvam fortæller om ideen bag samarbejdet:
“Som stand-up komiker ved jeg noget om at fylde de store sale samtidig med at man holder udgifterne helt nede. Jeg er heller ikke bange for at være plat, hvis det sælger den sidste billet. Det kunne f.eks. være sjovt at se Simon skide i en kattebakke. Bare en idé!”
“Jeg glæder mig til at komme på trænings-tour med min gode ven Frank. Jeg er taknemmelig over at han er gået med til at coache og hjælpe os med at blive endnu sjovere og skarpere, men samtidig spændt på om det nu også er nok for ham at agere konsulent eller han kunne ske at udvikle en lyst til selv at blive en del af arena showet til næste år”, tilføjer Simon Kvamm grinende.

De 12 shows med HUGORM featuring Frank Hvam er udsolgt.

Share This Event

10719894
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
22. november
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.livenation.dk/show/1446580/hugorm/copenhagen/2024-11-22/dk

Sted

Royal Arena
Hannemanns Allé 18-20, 2300 København + Google Maps