Indlæser Begivenheder
Impro Teater

Impro Teater

6. august - 16:00 - 17:30

Kom og vær med til Impro Teater i Absalon. Et åbent hold hver lørdag for alle.

Vil du gerne udfordre dig selv, styrke dine evner til at reagere i nuet og møde nye mennesker at grine sammen med, så er improvisation helt sikkert noget for dig. Improvisation, Improv eller Impro (kært barn har mange navne) er en god måde at tilegne dig nye sociale færdigheder på, forbedre din kommunikation og styrke kreativiteten på. Du vil i et trygt forum blive udfordret til at bevæge dig ud af din komfortzone uden at blive udstillet eller gjort til grin. Improvisation vil lære dig, hvordan du takler det uforberedte med gåpåmod og succes.

Impro er for alle – uanset alder, profession og tidligere erfaringer. Workshoppen er altså både for dig, som aldrig har prøvet impro før, og for dig der ønsker at blive en bedre skuespiller. Den er også for dig, der har en drøm om at undgå svedige håndflader næste gang du skal fremlægge noget for dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere og for dig der bare vil have en sjov og udfordrende stund med dine venner. Alt hvad du behøver er et åbent sind.

Kom i tøj, som du kan bevæge dig i.
Om vores underviser Rolando Yunquera:
Rolando er uddannet på Dell’Arte School of Physical Theatre, ICC Theatre og på IO Chicago. Han har lavet et hav af shows og optrædener som skuespiller og improvisator. Hans undervisning er baseret primært på Improv Comedy Theatre, men også inspireret af klassiske drama/teatertekniker. Rolandos energi smitter af! Han er en passioneret lærer, der motiverer, støtter og muligvis får dig til at klaske dig på lårene af grin.
PS. Der er også et improteater forløb hver torsdag. Der køber du billet samlet til hele forløbet.

Vi glæder os til at have det sjovt med jer
Kærlig hilsen Rolando og Absalon
________________________________________

*PRAKTISK INFO*

Pris: 75 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kl. 16-17.30

Billetter købes online. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

Del denne begivenhed

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
6. august
Tidspunkt:
16:00 - 17:30
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://absaloncph.dk/events/impro-teater-5/var/ri-11.l-L1/

Sted

Folkehuset Absalon
Sønder Boulevard 73
København V, 1720
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside