Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Jakob Thrane – SART – Premiere

12 september 2024

Jakob Thrane – SART

Køb billet her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Med Jakob Thranes nye comedyshow Sart, giver han publikum rig mulighed for at grine af det postmoderne menneske, og den verden vi lever i, for er vi alle blevet for sarte? Svaret er nok ja, men gør det noget?

Jakob sætter spørgsmålstegn ved de små ting i hverdagen, og alle de mange situationer hvor han selv kommer til kort. Om Jakob spiller uvidende for grin, eller om han i virkeligheden bare er ret dum, må være op til fri fortolkning.

“Jeg er fyldt 30 år, og står nu ved en skillevej, hvor jeg enten kan lære af mine fejl, eller bare fortsætte ufortrødent med lukkede øjne resten af livet”, siger Jakob selv om det der bliver hans tredje onemanshow, og fortsætter: “Showet bli’r uden tvivl det bedste, der nogensinde er kommet ud af min mund, bortset fra dengang jeg kastede jomfruhummere op.”

Med sit nye show udstiller Jakob vores allesammens sarte sider, men er samtidig pinligt bevidst om, at hver gang han peger på andre, er der tre fingre der peger tilbage på ham selv, og en tommelfinger der peger på en der står lidt ude i siden.

Share This Event

4243272
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
12. september
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/NkVEjb

Sted

Bremen Teater
Nyropsgade 39
København V, 1602
+ Google Maps