Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Jordan Rakei: The Loop Tour 2024 – VEGA

16 september 2024

Jordan Rakei forkæler VEGAs øregange med dristige toner

_______________________________________________________________

Døre: 19.00
Showstart: 20.00
Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg
_______________________________________________________________

Den succesfulde producer, vokalist og multiinstrumentalist, Jordan Rakei, der har opnået bred anerkendelse for sin ”gør-det-selv” tilgang til musikken, kommer tilbage til Store VEGA.

Rakei tog musikmiljøet i London med storm, da han begyndte sin musikalske rejse med debutalbummet Cloak fra 2016. Sidenhen har samarbejder med artister som Loyle Carner og Tom Misch været med til at videreudvikle hans mange facetterede lydunivers. Den newzealandske virtuos, der er vokset op i Australien, kommer til at give koncert i efteråret i forbindelse med udgivelsen af sit femte album, The Loop.

På den ambitiøse plade kommer man til at kunne gå på opdagelse i Rakeis dristige produktioner og orkestrale arrangementer. På albummet afviger Jordan Rakei fra sine ”gør-det-selv”-rødder og leverer en storartet lyd, indspillet i RAK Studios. Lead-singlen ”Flowers” afslører en mere sårbar side af musikeren og er dedikeret til hans hustru.

Albummet er han mest ambitiøse og sammenhængende værk til dato. Oplev en fornyet version af Jordan Rakei, bedre end nogensinde før, når han igen er klar til at betage publikum i Store VEGA med sin ekstraordinære musikalitet.

Share This Event

4926366
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
16. september
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/KjAEDA

Sted

VEGA
Enghavevej 40, 1674 København + Google Maps