Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Juleloppemarked med Byens Lopper x Giro Giro Vintage

11. december - 11:00

Sælg ud af det, du ikke bruger, og køb alle dine julegaver i samme omgang, når vi inviterer til juleloppemarked med Byens Lopper og Giro Giro Vintage i PRESSEN ved Rådhuspladsen.

Du kan både gå på klassisk loppejagt i de andre stande, finde en gave til din far i en af boderne med gode priser på vin, øl og kaffe eller lære at lave din helt egen personlige gave i vores workshops med broderi, hækling og plantefarve.

Vær med til en hyggelig søndag med glögg og dine yndlingsjulesange på repeat, hvor du kan tjene lidt til julegavebudgettet og finde gode julegaver til dig selv og dem, du holder af.

Vi glæder os til at se jer!

Søndag 11. december 11.00-17.00

Pris pr. stand med abonnement 240 kr.
Pris pr. stand uden abonnement 340 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr stand.

Workshops:
Olgas Wool (@olgas_wool) er mester i at give gammelt tøj nyt liv med plantefarve.Til julemarkedet, vil Olga vise hvordan man kan farve både bomuld og uld, i de fineste farver, kun ved hjælp af ting du kan finde i naturen.
Hækling – lær at hækle en julekugle ud af retsgarn. En bæredygtig og personlig julegave, lavet med kærlighed
Broderi – lær simple og hurtige broderiteknikker, der kan give et brugt stykke tøj, et indkøbsnet eller anden tekstil nyt liv med motiver eller skrift

Praktisk info:
Markedet foregår i PRESSEN, Vester Voldgade 33, København V.

Prisen for en stand er 240, hvis du er abonnent på Politiken og 340, hvis du ikke har abonnement (eksklusiv billetgebyr). I må gerne være flere om en stand.

Prisen er inkl. bord, men alt andet du skal bruge til din stand, som f.eks. bøjler, stativ, stole m.m.skal du selv medbringe. En stand måler ca. 2 * 2 meter. Der er opstilling fra kl. 10.00 dørene åbner kl. 11. 00, og vi pakker sammen igen 17.00, når markedet slutter.

Der er mulighed for at donere det, du ikke for solgt, til Giro Giro vintage.Du skal tage alt affald med dig, når du forlader stedet.

Indgang på dagen er gratis!

Om Byens Lopper X Giro Giro Vintage

Byens Lopper (@byenslopper) er et nyt genbrugs og Vintagemarked. Byens lopper ønsker at være mere end bare et loppemarked, men et sted du har lyst til at hænge ud. De laver meningsfulde og bæredygtige samarbejder, upcycling workshops, talks og sørger altid for god stemning og gode loppefund

Giro Giro Vintage (@girogirovintage) er et lille genbrugsunivers med store ambitioner. De ønsker at udfordre den tendens, der synes at have overtaget genbrug i Danmark anno 2022, som i deres øjne er blevet alt for dyrt og en smule elitært. For Giro Giro Vintage skal genbrug være for alle – derfor er det deres mål at sælge gode vintage- og secondhand-fund til priser, hvor alle kan være med.

Del:

549866
DD
dage
HH
timer
MM
min
SS
sek

Detaljer

Dato:
11. december
Tidspunkt:
11:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://politikenbillet.dk/84367/Juleloppemarked_med_Byens_Lopper_x_Giro_Giro_Vintage

Sted

Pressen
Vester Voldgade 33 1785 + Google Maps