Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Kampen om USA med Clement Kjersgaard

29 oktober 2024

Verdenshistoriens ubetinget mest magtfulde nation er på vej mod et præsidentvalg mellem den nu 77-årige Donald Trump og den 80-årige Joe Biden.

Landet er historisk splittet og polariseret, og Washington befinder sig i noget, der ligner en tilstand af permanent kaos. Men, siger Clement Kjersgaard: Enhver, der har sagt, at USA’s tid er forbi, er indtil videre blevet modbevist!

Samtidig viser USA’s problemer os noget om vores eget samfund, som vi helst ikke vil forholde os til; et på mange måder skræmmende glimt af fremtiden. Hvad er USA’s styrker og svagheder? Hvad afgør, hvem der vinder valget? Hvilken betydning har det for resten af verden – og os i Danmark – hvis USA faktisk lægger rollen som supermagt på hylden?

Baseret på sin enorme historiske viden og sit overblik over den globale situation, giver Clement i foredraget sine bud på, hvad der sker for USA og verden, hvis valget går den ene eller den anden vej.

Det bliver masser af tid til spørgsmål, svar og debat.

𝐎𝐦 𝐂𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐊𝐣𝐞𝐫𝐬𝐠𝐚𝐚𝐫𝐝
Clement Kjersgaard voksede op i Aarhus, rejste som 16-årig alene til Hong Kong, hvor han tog sin studentereksamen, blev uddannet på Universitet i Oxford (i filosofi, politik og økonomi). I 2002 grundlagde han nyhedsmagasinet RÆSON (raeson.dk) og siden 2004 har han lavet tv (og senere også radio) for DR på et hav af programmer – herunder Debatten, Deadline, Clement Direkte og en række programmer om USA og Storbritannien. Som 35-årig vandt han Publicistprisen, og han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

https://www.facebook.com/events/1135562971200123/

Share This Event

8308828
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
29. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1135562971200123/

Sted

KU.BE
Dirch Passers Alle 4
Frederiksberg, 2000 DK
+ Google Maps

Arrangør

FOF København
E-mail
noreply@facebookmail.com