Indlæser Begivenheder
Lewis Capaldi koncert København

Lewis Capaldi koncert København

2. marts - 20:00

Lewis Capaldi i København – 2. marts 2023

Køb billet her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Lewis Capaldi er en skotsk singer-songwriter fra Glasgow. Han blev først anerkendt, da hans single “Bruises” blev udgivet i 2017 og hurtigt klatrede op på den britiske singlehitliste og nåede op på plads 17. Siden da er han blevet en vigtig kraft i musikbranchen og har udgivet to fuldlængdealbums – Divinely Uninspired to a Hellish Extent (2019) og Breach (2020). Hans numre er kendt for deres gribende fortællestil og inderlige temaer.

Capaldis sange berører emner som kærlighed, hjertesorg og selvtvivl med en imponerende grad af dybde. Hans tekster er ofte enkle, men effektive; de trækker de følelser frem, der er forbundet med disse emner, uden at de udvikler sig til sentimentalitet eller melodramatik. Desuden inkorporerer hans lyd elementer af akustisk pop, indierock og soulmusik for at skabe en atmosfære, hvor hans historier kan udfolde sig.

Hans liveoptrædener har givet ham et ry som en af de mest engagerende kunstnere inden for moderne musik. Han er æret for sin fængslende scenetilstedeværelse og stemmeføring – begge dele gør det let at komme i kontakt med ham på et følelsesmæssigt plan. Derudover inviterer Capaldi ofte publikum op på scenen under sine shows for at give dem en intim oplevelse, der yderligere styrker denne forbindelse.

Del:

2062240
DD
dage
HH
timer
MM
min
SS
sek

Detaljer

Dato:
2. marts
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/b3ZVev

Sted

Royal Arena
Hannemanns Allé 18-20
København S, 2300
+ Google Maps