Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

L’Impératrice – VEGA

02 december 2024

L’Impératrice fyrer op under Store VEGA

______________________________________________________________

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg
______________________________________________________________

Det franske pop- og disco band L’Impératrice blev dannet i Paris tilbage i 2012. Sekstetten har lige siden kickstartet fortryllende dansefester med deres ørefængende, fransksprogede hits. Keyboardspilleren Charles de Boisseguin dannede bandet, da han savnede de mere organiske, disco-funderede lyde og grooves, i en tid hvor den parisiske musikscene blev domineret af elektroniske kunstnere.

Trommeslageren Tom Daveau og bassisten David Gaugué er hjørnestenene i det insisterende og fremdrevne groove. To keyboardspilere og en guitarist slutter sig til dem og tilføjer fortryllende melodier spillet på vintageudstyr.

L’Impératrice fik deres store gennembrud med deres tredje EP, Odysssée, fra 2015, hvor den eminente jazzsangerinde, Flore Benguigui var blevet en del af gruppen. Lige siden har de turneret intensivt og har også været forbi Danmark ad flere omgang. Senest spillede de på dette års Heartland på Fyn, hvor Poplish i en 5/6-stjernet anmeldelse skrev:

”Seksmandsbandet, som konstant var i bevægelse og som desuden skiftede instrumenter undervejs sørgede for et brag af en fest denne fredag aften. Velklædte, med deres baby-blå uniformer, gik det hele op i en højere enhed.”

Til december får danskerne endnu engang muligheden for at kridte danseskoene med L’Impératrice, når de indtager VEGA, hvor de gav en udsolgt koncert i Lille VEGA i 2022. Denne gang er det Store VEGA, der bliver transformeret til en fransk disco-fest.

Sale Dates and Times:

Public Onsale : Thu, 20 Jun 2024 at 10:00 AM

Share This Event

11579069
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
2. december
Tidspunkt:
19:00 - 22:30
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/872299628071947/

Sted

VEGA
Enghavevej 40, 1674 København + Google Maps

Arrangør

Ticketmaster Events
E-mail
noreply@facebookmail.com