Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Litterær langbordsmiddag

4. maj - 17:30 - 21:00

Litterær langbordsmiddag

Litterær langbordsmiddag

For 200 år siden summede dagligstuen af liv og samtale på Bakkehuset hos Kamma og Knud Lyne Rahbek. Her blev digterne og forfatterne budt indenfor af det berømte ægtepar, og her blev man trakteret med et godt måltid mad og løftede litterære diskussioner. I ånden fra Kamma og Knud Lyne Rahbek byder vi i dette efterår inden for til 4 litterære langbordsmiddage på Bakkehusets nyindrettede 1. sal. Der er dækket op til fællesspisning og hyggeligt samvær, og efter maden præsenteres du for en af verdenslitteraturens udødelige klassikere.

Den 4. maj stiller vi sammen med Sophus Helle skarpt på ”Gilgamesh” – et epos fra oldtidens Babylon, der handler om kærlighed og sorg, rastløshed og dødsangst, venskab og vildskab. I firetusind år har eposset fascineret læsere fra hele verden, og det findes nu på dansk i en ny oversættelse ved assyriologen Sophus Helle og digteren Morten Søndergaard. Sophus Helle fortæller om epossets lange rejse gennem tiden, fra oldtidens Uruk til dagens Danmark, og om de knaster og glæder, han stødte på i sit arbejde med oversættelsen.

Til langbordsmiddagen serverer vi god mad baseret på årstidens råvarer, samt et lækkert glas vin – Alt sammen en del af billetten.

Du er velkommen til arrangementet, lige meget om du har snuset til romanen på forhånd eller ej.
Adgangen til 1. sal foregår via almindelig trappe. Dørenes åbnes kl. 17:30, og vi starter med fællesspisning kl. 18.00. Kl. 19.30 begynder foredraget.

Billetter kan kun købes via Billetto.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Dato:
4. maj
Tidspunkt:
17:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Bakkehuset
Rahbeks Alle 23
Frederiksberg, 1801
+ Google Maps

Kommende Events