Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

MARCUS KING: MOOD SWINGS THE WORLD TOUR

01 november 2024

Billetpriser: 375 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 16. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter torsdag 15. februar kl. 10:00 (23 timer)

Americana-sangeren og guitaristen, Marcus King, spiller i Den Grå Hal fredag 1. november 2024 i forbindelse med sin MARCUS KING: MOOD SWINGS THE WORLD TOUR

Marcus King er en amerikansk musiker, sanger, sangskriver og guitarist. Han er kendt som forsanger, guitarist og grundlægger af The Marcus King Band, dannet i 2013.

Sangeren er født og opvokset i Greenville, South Carolina. Hans musikalske arv stammer fra hans familie og strækker sig over fire generationer. Marcus begyndte at spille guitar som 8-årig og følger stolt i fodsporene på sin far og bedstefar som også var guitarister.

Med “The Marcus King Band” turnerede Marcus King i flere år og opbyggede dermed en loyal fanskare med sin enestående musikalske evne og intense liveoptrædener. I løbet af 2020 samarbejdede han med Dan Auerbach og udgav sit solodebut album, El Dorado, der indbragte en GRAMMY® Award-nominering for “Bedste Americana Album”.

Marcus King er en dybt rørende musiker, hvis værker skærer direkte ind i hjertet på publikum. Hans musik er en fortælling om personlige kampe og sejre, der afspejler hans eget livs rejse gennem hjertesorg, afhængighed og mentalt helbred.

Den 5. april udgiver Marcus King sit nye album “Mood Swings”, produceret af ingen andre end den verdenskendte producer, Rick Rubin. I denne forbindelse drager Marcus King på en verdensturné, og han kan opleves i Den Grå Hal fredag 1. november 2024.

Share This Event

8901403
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
1. november
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.livenation.dk/show/1471379/marcus-king-mood-swings-the-world-tour/k%C3%B8benhavn%20k/2024-11-01/dk

Sted

Den Grå Hal
Refshalevej 2
København K, 1436
+ Google Maps