Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Minifestival Ofelia Plads 2021

17. maj - 20. maj

Minifestival Ofelia Plads 2021F: nils@nyvang-bacher.dk

Minifestival Ofelia Plads 2021

På Ofelia Plads ved Skuespilhuset i indre København kan du komme til fire dages minifestival fyldt med kunst, musik, dans, talks og andet. Fire dagsevents – under navnene Time to Activate, Time to Listen, Time to Space Out og Time to Celebrate – finder sted 17. – 20. maj og arrangeres af Roskilde Festival og Det Kongelige Teater.

Roskilde Festival og Det Kongelige Teater inviterer dig til fire dage fyldt med kunst, musik, workshops og fællesskabende oplevelser.

Det foregår i en spektakulær live-ramme på Ofelia Plads. Her står et kunstværk af engelske Martin Creed, som er et stort roterende neonskilt med ordlyden UNDERSTANDING. Og netop forståelse er, hvad alle arrangementer undersøger.

Det er gratis at deltage i de tre første arrangementer, Time to Activate, Time to Listen og Time to Space Out. Men for at sikre et trygt arrangement beder vi dig booke en billet på forhånd, hvor du blot betaler et administrationsgebyr på 15 kr.

Det kulminerende arrangement Time to Celebrate koster 100 kr. og inkluderer et måltid mad og en algeøl (ja, du læste helt rigtigt).

Book dine billetter her:
Book billet til Time to Activate (17. maj)
Book billet til Time to Listen (18. maj)
Book billet til Time to Space Out (19. maj)
Book billet til Time to Celebrate (20. maj)

Dansekompagniet Corpus opfører deres forestilling Corpus Episodes: Home #2 som indledning til de to arrangementer 18. og 19. maj. Her kræves ingen billet.

Se meget mere her og køb billet

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Start:
17. maj
Slut:
20. maj
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,

Sted

Ofelia Plads
Kvæsthusbroen
København K, 1252
+ Google Maps

Kommende Events