Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Myles Smith – VEGA

14 marts 2025

Myles Smith sender igen sine popkram gennem VEGA

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 325kr. inkl. gebyr

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Efter at have givet en bankende udsolgt koncert i Lille VEGA i starten af juni måned er Myles Smith klar til at indtage Store VEGA med sine eminente popsange i 2025. Engelske Smith har spillet guitar siden han var ni år gammel, og den erfaring har han taget med sig, da han skrev streaming-sensationerne “Solo” og “My Home”.

Førstnævnte har allerede over 40 millioner afspilninger på Spotify og fremviser Smiths talent for at blande folk, americana og pop til et mix, der er svært at slippe igen. Med inspiration fra den musik, han lyttede til som barn, begyndte han sin karriere med at synge covers af Chris Martin, Mumford & Sons og Ed Sheeran, men det var hans fortolkning af The Neighbourhoods “Sweater Weather”, der fik tingene til at rykke for ham.

Siden da har han samlet over 90 millioner globale streams af sin egen musik. I 2024 udgav han EP’en You Promised A Liftime og spillede en udsolgt turné i Storbritannien, USA og Europa, hvor han bl.a. spillede for en helt udsolgt sal i Lille VEGA. Nu er han klar til at gentage succesen igen og kommer til Store VEGA på sin tour i 2025.

Share This Event

20391840
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
14. marts 2025
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/nL7nV6

Sted

VEGA
Enghavevej 40, 1674 København + Google Maps

Arrangør

Ticketmaster Events
E-mail
noreply@facebookmail.com