Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nat i Botanisk Have

7. maj - 18:30 - 22:30

Nat i Botanisk HaveF: da.wikipedia.org

Nat i Botanisk Have – Gratis Event

NAT I BOTANISK HAVE ✨🦇🥀🦉
Oplev byens smukkeste oase, Botanisk Have, efter lukketid og få indblik i de nataktive dyr og planternes skjulte liv.
Der vil være spots, quiz, særrundvisninger og botanisk værksted for hele familien. Deltag i de mange aktiviteter eller gå selv på opdagelse i den stemningsfulde have.
🌙 AFTENENS PROGRAM
Spots på Danmarks nataktive dyr 🦡
Vi har fundet en stribe af vores hjemlige pattedyr og fugle frem fra museets Kig forbi og hør om bl.a. ugler, flagermus, grævling, ræv og bæver.
Quiz med nattens lyde 🎵
Kan du gætte de dyrelyde, man kan høre i den danske natur om natten?
Botanisk værksted 🌱
Plant din helt egen plante til natsommerfugle og få den med hjem.
Fugletur 🐦
Se hvor mange fuglearter du kan finde i Botanisk Have med vores fugleguide i hånden. Du kan få guiden udleveret i pavillonen lige inden for indgangen.
Botaniske særrundvisninger 🌺
Få en guidet tur rundt i haven, hvor vi ser på, hvad planterne gør om natten og ikke mindst alt det liv, de tiltrækker i mørket.
Rundvisningerne varer ca. 30 minutter. Der vil max være 20 deltagere pr. rundvisning, så der er god plads til at holde afstand. Deltagelse er gratis, men man skal booke sig ind på rundvisningerne ved at få en billet udleveret i pavillonen lige inden for indgangen til haven.
Tank op i kaffevognen ☕
Kig forbi Mundfryd, som først på aftenen sælger forfriskninger og lækkerier til at stille den lille sult fra deres kaffevogn foran Palmehuset: https://snm.ku.dk/besoeg-os/kaffevogn
📍 PRAKTISK
Tid: 7. maj – 8. maj 2021 kl. 18.30-22.30.
Adgang: Deltagelse er gratis. Vær dog opmærksom på, at vi maks. kan have 500 gæster i haven ad gangen, så ventetid kan forekomme.
Indgang: Hovedindgangen til Botanisk Have, Gothersgade 128 (lige ved Nørreport Station).
Lommelygte: Hvis du regner med at være i haven til ud på aftenen, hvor mørket falder på, så overvej at tage en lommelygte med.
Corona: Det er ikke nødvendigt at vise coronapas til dette arrangement, da det foregår udendørs. Vi følger myndighedernes retningslinjer for sikker afholdelse af arrangementer. Vi har spredt aktiviteterne rundt omkring i haven og sikrer, at man kan holde passende social afstand, vores personale bærer maske/visir, og der vil være håndsprit tilgængeligt. Læs mere om vores generelle COVID 19-tiltag: https://snm.ku.dk/besoeg-os/retningslinjer/
Palmehuset vil være lukket på aftenen.

Se meget mere her

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Dato:
7. maj
Tidspunkt:
18:30 - 22:30
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Sted

Hovedindgangen til Botanisk Have
Gothersgade 128
København K, 1123
+ Google Maps

Kommende Events