Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Naturtur i Grøndalsparken

18 august 2024

Lær om spiselige planter og smag på parken

Du inviteres til en guidet sanketur rundt i Grøndalsparken, hvor vi indsamler spiselige planter og lærer om deres anvendelse. På turen vil du få mulighed for at lære de mest almindelige, spiselige planter i Grøndalsparken at kende. Du får en række fif om spiselige planter, og du lærer, hvilke kendetegn og forvekslinger du skal være opmærksom på, hvis du ikke er en trænet botaniker.

Mange moderne gourmetrestauranter tilbyder både interessante og velsmagende retter af råvarer fra naturens spisekammer, og parkerne byder på et væld af spiselige planter, bær, frugter og svampe. Når du går på jagt efter råvarer i naturen, venter der både vitaminer og nye naturoplevelser.

Man kan lave dessert på bål med ganske få ingredienser og vi laver ligesom sidste år pandekager over bål med de spiselige planter, vi har fundet i parken. for. En dessert, der er perfekt til sommeraftener, hvor familien er samlet omkring bålet. Et samlende punkt på en god dag i naturen med venner og familie.

Teknik- og Miljøforvaltningen deltager også i arrangementet for at fortælle om mulighederne for fremtidens Grøndalspark, hvor du bl.a. kan komme med input til cyklisme, vandløb og rekreativ brug af parken.

Tag med på naturtur i Grøndalsparken og smag på naturen.

Vi mødes ved nedgangen til parken ved C.F Richs Vej/Rebildvej.

Spørgsmål rettes til lokaludvalgsmedlem Jørn Kofod – mail: jko@tdcadsl.dk

https://www.facebook.com/events/860308925961121/

Share This Event

2506134
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
18. august
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/860308925961121/

Sted

Vi mødes ved nedgangen til parken ved C.F Richs Vej/Rebildvej.
C.F Richs Vej
Frederiksberg, 2000
+ Google Maps

Arrangør

Vanløse Lokaludvalg
E-mail
noreply@facebookmail.com