Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Nordic Elite Wrestling | Amager Bio 2024

21 september 2024

260 kr. i forsalg / 350 kr. i døren
Døre kl. 19 / Show start kl 20:00

Køb billet her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Oplev årets største wrestling show, lørdag 21. September 2024 i København, når Nordic Elite Wrestling endelig vender tilbage til Amager Bio!

Der bliver uddelt powerslams og top-rope splashes, når de bedste performere fra ind- og udland går i kamp for ære, mesterskaber og for at afslutte bitre rivaliseringer.

Dramaet, humoren og brutaliteten kender ingen grænser, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-fest hos Nordic Elite Wrestling!

Vi har sørget for en fem-stjernet lineup af performere, fra England, Ungarn, Finland, Polen, Sverige, Pakistan og naturligvis Danmark, til at levere underholdning i verdensklasse.

Vi kan allerede nu afsløre, at der vil være to store titelkampe på plakaten. Der vil både blive kæmpet om Nordic Elite Wrestling Tag-Team mesterskabet, samt Nordic Elite Wrestling Heavyweight mesterskabet.

Kampene til showet vil løbende blive annonceret, via vores Facebook, Instagram samt vores hjemmeside www.nordicelitewrestling.com

Vent ikke for længe med at sikre jeres billetter, for der blev totalt udsolgt da Nordic Elite Wrestling indtog Amager Bio sidste år.

Så glæd jer til en aften fyldt med drama, humor og vanvittigt action, i selskab med hundredvis af wrestling fans midt i København.

Giv jer selv årets vildeste LIVE oplevelse, og køb jeres billetter allerede nu.

https://www.facebook.com/events/2130301727328431/

Share This Event

5024487
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
21. september
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/nLmG2M

Sted

Amager Bio
Øresundsvej 6
Copenhagen, 2300 DK
+ Google Maps

Arrangør

Ticketmaster Events
E-mail
noreply@facebookmail.com