Indlæser Begivenheder
Olga Ravn – Bål og Brand

Olga Ravn – Bål og Brand | Bremen Teater, København

25 oktober 2023

Olga Ravn kommer til Bremen Teater med sit nye foredrag Bål og Brand.

——————————————
Foredrag med Olga Ravn på Bremen Teater

• Billetpris: 255kr
Køb billet her:
Oplevelser i København og Frederiksberg
• Døre: kl. 19.00
• Foredrag: kl. 20.00

Tilmeld dig Bremen Teaters nyhedsbrev:
http://eepurl.com/cyqb0r
——————————————

¨Hvad skete der egentlig da folk blev brændt for hekseri i Danmark? Det kommer vi aldrig til at vide, for det er 400 år siden, men vi kan forsøge at komme tættere på. Det gjorde forfatter Olga Ravn i en årrække, faktisk har hun ikke lavet andet og er stadig i gang.

Med lige dele historisk viden og kunstnerisk tilgang forsøger Ravn i dette foredrag at indkredse verdenen, som den så ud i omkring 1610-20, hvor allerflest mennesker blev brændt for trolddom i Danmark. Hvordan så livet ud? Hvad skete der storpolitisk og hvad skete der i den nære verden? (Fx man havde gæs inden for! Ikke at de som sådan lige havde med trolddom at gøre, men alligevel).

I BÅL og BRAND kommer man om bag romanen Voksbarnet, forestillingen Hex, podcasten Onde Anna og udstillingen Et henført år, alt sammen en del af Ravns store trolddomsresearch, der tæller natlige ritualer i bl.a. Aalborg og Køge, magiske bøger fra de nordiske trolddomsarkiver og granskninger af aparte detaljer i gamle retsdokumenter.

Herfra forsøger Olga Ravn at tænke ikke bare over trolddomsprocesserne som periode, men også vores egen tid og hvad det vil sige at være en del af det større menneskelige fællesskab, vi kalder historien.

Share This Event

12795424
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
25. oktober
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/6eW65q

Sted

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
Copenhagen, 1602 DK
+ Google Maps