Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Red Bull Copenwaken

03 august 2024

Er du klar til sommerens måske mest spektakulære event? Red Bull Copenwaken er tilbage den 3. august, når vi forvandler Gammel Strand til enhver wakeboarders drøm i selskab med Joakim Ingversen som vært og kommentator, og du kan komme og se med helt gratis! 🙌

Red Bull Copenwaken vender tilbage, og i år bliver det vildere end nogensinde. Måske kan du huske, at Red Bull Copenwaken tidligere har gæstet Ved Stranden og Frederiksholms Kanal, men nu er det altså bassinet i Gammel Strands tur. Bassinet mellem Højbro og Stormbroen giver nemlig atleterne et større område, de kan boltre sig på end tidligere år og det betyder, at de kan gå højere og vildere end nogensinde før på de forskellige obstacles.

Vi er klar til at omdannet Gammel Strand til den vildeste kabelbane for den danske og internationale wakeboard-elite, der senest var på besøg for syv år siden – så mon mon ikke tiden er inde igen?

På en 150 meter lang bane med rails og kickers vil wakeboard-riderne blive trukket med op imod 30 kilometer i timen og udføre deres mest akrobatiske tricks og.

Med sin baggrundund indenfor windsurfing, er årets vært, Joakim Ingversen, slet ikke ukendt på vandet, så han står klar d. 3. august til at give jer én på opleveren.

Program kommer snarest!

https://www.facebook.com/events/7929974673729350/

Share This Event

1214345
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
3. august
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/7929974673729350/

Sted

Gammel Strand, København K, Danmark
Gammel Strand, København K, Danmark + Google Maps

Arrangør

Red Bull Events
E-mail
noreply@facebookmail.com