Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Rundvisning i Botanisk Have

28. marts 2023 - 16:30 - 18:00

Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største samling af sjældne planter fra hele verden. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten går forbi en række af havens highlights og afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

Rundvisningernes temaer følger årstidernes skiften i haven og kan f.eks. fokusere på en højtid eller særlige begivenheder i planternes verden.

Som noget særligt går rundvisningen gennem havens bevaringsvæksthuse med Seidenfadens berømte orkidéer og andre sjældne plantesamlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum.

Se temaerne for årstidens rundvisninger: https://snm.ku.dk/det-sker/rundvisninger/kalender_oversigt/

🎟BILLET
Køb billet via Billetto: https://billetto.dk/e/rundvisning-i-botanisk-have-billetter-659872

Billetten inkluderer adgang til Palmehuset indenfor åbningstiden på dagen for rundvisningen, så der er rig mulighed for at nyde plantesamlingen på egen hånd før rundvisningen.

📍 PRAKTISK
Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne, men alle er velkomne.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128).

🌴 FLERE OPLEVELSER
Vi udbyder også rundvisninger særligt for børnefamilier: https://billetto.dk/e/familierundvisning-i-botanisk-have-billetter-659924

Se flere oplevelser: https://snm.ku.dk/det-sker/

🌷 OM BOTANISK HAVE – ET LEVENDE MUSEUM
Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.

Del:

9847136
DD
dage
HH
timer
MM
min
SS
sek

Detaljer

Dato:
28. marts 2023
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/819944629055564

Sted

Botanisk have København