Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Russ: It Was You All Along Europe Tour / Den Grå Hal

15 november 2024

RUSS
15. NOVEMBER 2024
DEN GRÅ HAL

Den multiplatinsælgende rapper, Russ, spiller i Den Grå Hal fredag 15. november 2024

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Den multiplatinsælgende rapper, sanger/sangskriver, producer og bestsellerforfatter, Russ, skaber sin egen vej og følger den i sit eget tempo. I løbet af mere end 10 år har Russ opbygget et omfattende bagkatalog af musik, der samlet set har mere end 22 milliarder streams til dato. Som en af de største independent rappere i nyere tid, har han bevist at det ikke er nødvendigt at have et stort pladeselskab i ryggen for at få succes.

Russ var med på Forbes’ “30 under 30” liste i 2019, han har udsolgt arenaer på tværs af USA og rundt om i verden og er blevet en af de mest populære rappere i verden. Hans metode er simpel: ’’Elsk og tro på dig selv helt og holdent og arbejd hårdt, uanset hvad’’. I sin bestseller selvhjælpsbog, “It’s All In Your Head”, inspirerer Russ læserne til at følge deres eget tempo og overvinde deres største forhindring: dem selv.

Sidste sommer udgav Russ sit dybt introspektive album SANTIAGO, som debuterede som nr. 12 på Billboard 200-hitlisten og udforsker Russ’ rejse mod selvaccept, at finde sin egen værdi, selvkærlighed og at give slip på behovet for at søge validering fra andre. Han delte sin dybtgående verden fra SANTIAGO med sine fans ved at holde pop-ups over hele USA gennem en selvfinansieret, og selvudført, marketingstrategi. Russ udgav også en kortfilm inspireret af albummet med samme titel som havde premiere over en 2-nætters specialbegivenhed i 88 biografer på tværs af USA og Storbritannien.

Russ’ kunstneriske evner kender ingen grænser, og går fra hans sædvanlige rap/hip-hop-stil til akustisk med singlen “Drives”, og endda sammen med et orkester på et remix af denne, samt sangene “Psycho Pt. 2,” og “3:15 (Breathe)” optaget live med Strings From Paris.

Oplev den ekstraordinære artist fredag 15. november i Den Grå Hal.

Billetpriser: 320 kr. + gebyr
Billetsalget starter 3. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være Live Nation presale 2. maj kl. 10:00 for LN nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

https://www.facebook.com/events/1384345902107829/

Share This Event

10111641
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
15. november
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/4P9obG

Sted

Den Grå Hal
Refshalevej 2
København K, 1436
+ Google Maps

Arrangør

Live Nation Denmark
E-mail
noreply@facebookmail.com