Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Siné – VEGA

18. marts - 17:00 - 20:00

Siné leverer humoristisk og ærlig solskinspop
____________________________________________________________

Døre: 19.00
Showstart: 20.00
Billetpris: 190 kr. inkl. gebyr
_____________________________________________________________

Sinés musik tager afsæt i 90’ernes RnB og breakbeats, men kontrastfyldt og sat ind i en moderne kontekst. Solskinspop blandet med hiphoppens rå æstetik, hvor stærke hooks møder samplede beats og horn-stabs, mens tekstuniverset tager afsæt i en let-hjertet dagbogsform, der reflekterer over livet i 20’erne med forventningspres om uddannelse, fast forhold og børn. De alvorlige emner fylder meget, men leveres med et let smil, humor og feel-good pop.

I sin nyeste single ”For The Last Time Once Againo” viser Siné en ny side af sig selv, hvor der er skruet ned for belysningen med en simpel produktion. Hendes distinkte vokal får plads til at tage både hende selv og lytteren i hånden, når hun fortæller om den slags toxic forhold, mange nok kan genkende. Om singlen fortæller hun:

”For The Last Time Once Again handler om at være i et forhold, man ved ikke er godt for en, men man bliver alligevel ved med at vende tilbage til det. I virkeligheden handler det egentlig måske nok om at have et usundt forhold til sig selv, hvor man ikke kan andet end at trække lidt på smilebåndet af det, når man formår at se det udefra.”

https://www.facebook.com/events/815397732919323/

Del:

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
18. marts
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/815397732919323/

Sted

VEGA
Enghavevej 40
Copenhagen, 1674 DK
+ Google Maps

Arrangør

VEGA
E-mail:
noreply@facebookmail_com