Indlæser Begivenheder

SportsCamp i DGI Byen (uge 32)

05 august 2024

I et spritnyt samarbejde, er DGI Byen og Din Camp gået sammen om at skabe bevægelsesglæde, fællesskaber og gode oplevelser i DGI Byens fantastiske rammer lige midt i København. For alle mellem 7-12 år. Vi lover en sjov og inkluderende uge for alle deltagere, hvor fokus ikke er på at forbedre sig til en given sportsgren, men på at have det sjovt og prøve mange forskellige aktiviteter.

Tag din kammerat med:
Det her er en oplagt mulighed for at få en super sjov uge sammen med en kammerat. Det kan nogle gange være svært at finde på nye aktiviteter at tage sig til hver dag, og så ender man foran TV’et eller computeren i stedet. Her mødes I sammen med andre børn og unge til en fed uge, samtidig med I har det sjovt som kammerater.

Så tag dine venner under armen, bind dine snørebånd og gør dig klar til at hoppe, løbe, danse og grine som aldrig før. Vi glæder os SÅ meget til at se jer og skabe uforglemmelige minder sammen!

Vælg dine favoritaktiviteter:
Når du tilmelder dit barn til SportsCamp i DGI Byen, skal I vælge blandt nedenstående tre linjer. Linjerne bliver det overordnede tema for ugen for dit barn. Vi kommer udover temaet til at krydre dagene med et par overraskelser, der ligger udenfor den valgte linje.

Vælg mellem:
– Bat & Ketcher
– Boldspil
– Dans & Rytmik

Danmarks bedste instruktører:
Vi bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps.

For at være helt klædt på til instruktørrollen, afholder vi et seminar for alle instruktører. Her bliver teamet uddannet i konceptet samt i vores værdier og visioner. Det er instruktørerne der sammen med deltagerne skaber den gode stemning på vores camps.

Udover at lave de fedeste aktiviteter for deltagerne passer vores team også på dit barn og sørger for, at alle har det godt. De er alle særligt udvalgt til opgaven, så glæd dig til at møde dem! Du kan være sikker på, at de ikke kan vente med at møde dig!

Det får du med i prisen på SportsCamp i DGI Byen:
– Sjove aktiviteter mandag-fredag fra kl. 9.00-16.00
– Aflevering kan ske fra kl. 8.00, hvor vi aktiverer deltagerne ml. 8.00-9.00.
– Goodiebag med bl.a. T-shirt og drikkedunk
– Masser af sportsfaciliteter
– Frugt/bolle til mellemmåltid
– Et højt sikkerheds- og tryghedsniveau
– Adgang til svømmehal
…. og meget mere!

Pris: 1795 kr. for alle fem dage

https://www.facebook.com/events/1338199163461699/

Share This Event

926146
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Start:
5. august - 8:00
Slut:
9. august - 16:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1338199163461699/

Sted

DGI Byen
Tietgensgade 65
København v, 1704
+ Google Maps

Arrangør

Din Camp
E-mail
noreply@facebookmail.com