Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Springer

6. maj - 15:00 - 23:59

SpringerF: pumpehuset.dk

Springer

Det spirende danske stjernefrø Springer er tilbage i Byhaven. På Springers første EP, Bad Choice, fik han ikke alene blændende anmeldelser – singlen Protection strøg også direkte ind som P3’s Uundgåelige, mens sangen Isn’t it Obvious lå i heftig rotation på P3.
Springer har allerede taget hul på en ny fase med Ronni Vindahl i producerstolen, hvor sangen Tell Me var første udspil på den opfølgende EP til Bad Choice.
Bag Springer står den 25-årige Jakob Emil Lamdahl, der har begået sig i musikkens verden, siden han var 17 år gammel og flyttede til København fra den fædrene jyske svinefarm. Springer er inkarnationen af rock med trap og hiphop i ascendanten. Han har spillet i undergrundsbands som Værket, Gäy og Elias Rønnenfeldts (Ice Age) sideprojekt Marching Church – her på trompet. Med sidstnævnte har han også tourneret USA tyndt. Siden da har Springer taget solo-springet, og har de sidste år arbejdet på at fusionere de genrer, der måske umiddelbart ikke har meget til fælles med hinanden. Alt fra italiensk synth rock, over til hård rock, 90’er pop og hiphop er at finde i Springers univers – her lefles ikke for den “gode smag” og 808 mixes med 80 synth pop. Her kolliderer smægtende grooves med horn og vokalhooks, og tager lytteren med på en rutsjebanetur af sanseindtryk, hvor Springers snørklede, men særdeles charmerende, univers udfolder sig.
__________________________________________________

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Se meget mere her

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Dato:
6. maj
Tidspunkt:
15:00 - 23:59
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Byhaven
Studiestræde 52
København V, 1554
+ Google Maps

Kommende Events