Indlæser Begivenheder
Tåsinge Plads Loppemarked

Tåsinge Plads Loppemarked

7. august - 10:00 - 16:00

Tåsinge Plads Loppemarked

Tåsinge Plads på ydre Østerbro lægger grund til to hyggelige loppemarkeder i 2022. Godt 40 private stadeholdere sælger ud af tøj, sko, brugskunst, keramik, bøger, legetøj, musik, tasker, smykker m.m.

Tåsinge Plads Loppemarked er et årligt tilbagevendende lokalt marked, hvor du kan gøre gode loppefund til mindst lige så gode priser. Når sulten eller lækkersulten melder sig, er der rig mulighed for at købe mad og drikke, som kan nydes ved pladsens udeservering, borde og bænke eller på et tæppe på de grønne bakker.

Du finder Tåsinge Plads Loppemarked i smørhullet mellem Langøgade, Ourøgade, Tåsingegade og Vennemindevej på ydre Østerbro. Der er både loppestande på selve pladsen og langs Langøgade, der støder op til pladsen.

BOOK EN STAND:
Vi åbner for stadesalget søndag 20. februar 2022. Du booker en stand ved at sende os en mail til taasingepladsloppemarked@gmail.com søndag 20. februar kl. 20 (og ikke et sekund før), hvor du oplyser følgende:

✔️Dato for loppemarked (søndag 29. maj og/eller søndag 7. august)
✔️Evt. ønske om placering (kan ikke garanteres)
✔️Fulde navn
✔️E-mailadresse
✔️Telefonnummer

Læs venligst markedsregler og info nedenfor:

MARKEDSREGLER OG -VILKÅR

PRISER OG STADEPLADSER
Prisen for en stadeplads er 150 kr., og du kan max booke én stadeplads per person per marked. Hvis I er flere sammen, kan I godt booke ved at sende en samlet mail, men der skal oplyses et navn, e-mailadresse og telefonnummer per stand. En stadeplads måler mindst 3 meter i bredden/længden og 2 meter i dybden. Stadeholdere skal selv medbringe bord, stativ o.l. Der er nummererede pladser til alle stadeholdere, og der vil være ca. to meters afstand imellem alle stande. Alle gangarealer skal holdes fri.

Stadepladser 1-19 er på den centrale del af Tåsinge Plads, stadepladser 20-26 er i den smalle ende af Tåsinge Plads mod Vennemindevej, mens stadepladser 27-38 er på Langøgade langs muren op til pladsen. Det er ikke tilladt at stille op uden at have forhåndsbooket og betalt. Personer der forsøger sig med dette, vil som udgangspunkt blive bedt om at forlade pladsen.

ET MARKED FOR PRIVATE
Tåsinge Plads Loppemarked er for private stadeholdere, der sælger brugte genstande. Arrangørerne forbeholder sig ret til at afvise professionelle kræmmere og forretningsdrivende, der sælger nye genstande. Dette gælder også evt. salg af partivarer. Der må ikke sælges fødevarer.

OPSÆTNING OG NEDTAGNING
Der må stilles op fra kl. 8.30 (halvanden time før markedet åbner). Det skyldes, at arrangørerne skal have tid til at optegne alle stadepladser samme morgen. Derudover skal der tages hensyn til de beboere, der bor ud mod pladsen, som kan generes af larmen.

Stader skal være nedtaget, og der skal være ryddet op, fjernet skrald m.m. senest kl. 18. Bemærk at der ikke stilles affaldscontainere til rådighed, så du skal selv tage skrald/storskrald med dig, når du forlader pladsen. Hvis du har tøj til overs, står der fx en Røde Kors tøj- og skocontainer ved Rema 1000 på Æbeløgade.

VENTELISTE
Hvis der er udsolgt, skriver vi gerne folk på venteliste, og vi har gode erfaringer med, at folk, der kan springe til med kort varsel, kan få en stadeplads.

AFLYSNING
I tilfælde af kraftig regn eller andet voldsomt vejr, aflyses loppemarkedet. I tilfælde af aflysning, refunderes betaling for stader IKKE, uanset om det skyldes vejret, force majeure eller stadeholders eget afbud. Dette skyldes, at størstedelen af indtægterne bruges til annoncering på sociale medier, markedskalendere og i lokalaviser, som ikke kan refunderes. En aflysning vil ske på mail og/eller via Facebook-siden.

Hvis du har købt en stadeplads og alligevel ikke får brug for den, kan du kontakte arrangørerne, da pladsen næsten altid kan videresælges til én på ventelisten. I så tilfælde refunderer vi pengene. Afbud med under 24 timers varsel refunderes aldrig.

OVERSKUD
Når årets sidste loppemarked er afviklet og regnskabet gjort op, doneres et evt. overskud til velgørenhed. De seneste år har vi bl.a. doneret til foreningen Græske Hunde. Arrangørerne af Tåsinge Plads tjener således ikke på at afvikle loppemarkederne og har aldrig gjort det.

Se meget mere her

______________________________________________
Se Event kalender her
 

Del denne begivenhed

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
7. august
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/3141560849423785

Sted

Tåsinge Plads
Tåsingegade 52
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps