Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Tænd dit sjælslys. Fuldmåne Sound Journey & Ceremoniel Cacao

19 august 2024

Gong, Soundbath & Ceremoniel Cacao

Tænd dit sjælslys

Intuitiv Klang healing workshop.

Denne aften er der fuldmåne på Vandbærer/Løve aksen. Månen i Vandbæren handler blandt andet fællesskab. Solen er i Løven handler om det kosmiske Jeg. Vi kan vælge at have fokus på månen, som er et afviklingspunkt og i dette tilfælde kan handle om de mønstre vi har hvor vi mistet os selv for at være en del af fællesskabet. Eller vi kan vælge at se mod solen, som er den er lyser månen op og gør den til det vi kalder en fuldmåne. Solen er vores sjælslys, vores indre kerne.

Så kort sagt: Dette er en mulighed for endnu mere at aktivere og integrere dit eget unikke sjælslys og lade dig skinne dybt ind fra dit indre – til gavn for hele fællesskabet/kloden.

Vi starter med at drikke ceremoniel cacao for at åbne dine sanser, lidt åndedrætsøvelser og/eller bevægelse og så et længere intuitivt Soundbath med healende lyde fra Gongen, syngeskåle, krystalskåle og min stemme, der alle har til formål at skabe resonans og oplevelsen af flow helt ind i din kerne. Lydene og energien vil understøtte dig i at aktivere dit sjælslys, så du kan stråle endnu mere klart og let.

Det er min erfaring i mit arbejde med lydhealing, at lydene virkelig kan arbejde dybt og støtte os effektiv på en virkelig kærlig måde samt bringe en endnu mere fundamental oplevelse af at være centreret, i flow og i alignment.

Lydene skaber endnu større balance både fysisk, psykisk, mentalt samt giver os en oplevelse af at være forbundet med noget der er større end os selv.

Det siges at lyden og vibrationerne fra en gong resonere med frekvensen af Universet. Personligt oplever jeg at lyden støtter mit nervesystem i at nulstilles.

Det er naturvidenskabeligt bevist at lyd påvirker vands struktur.
Som mennesker består vi af 70-80 % vand. Ved et Gong og Soundbath vil lydene påvirke væsken og cellerne i din krop og derved skabe en større oplevelse af resonans og endnu mere indre harmoni og følelsen af flow.

Ceremoniel cacao er en hjerteåbnende, kærlig planteånd, der støtter os i at leve et mere hjertecentreret og autentisk liv.

Når vi drikker cacaoen, vil vores fysiske hjerter pumpe lidt hurtigere, og det vil være lettere at overgive sig til vores krops udtryk, bevidsthed, sjæls stemme og til det store univers.

Vores sanser åbnes yderligere og vi bliver endnu mere modtagelige for lydenes påvirkning og frekvenser.

Mest af alt støtter cacaoen os i at overgive os til rytmen af vores eget energiske hjerteslag.

Så det er som at drikke flydende kærlighed.

Kom med et åbent hjerte, præcis som du er.

Alle er velkomne!

Med Kærlighed

Zita

Sted: Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

Dato: Mandag den 19.8.2024

Tid: 18.30-21.00

Pris:
Voksen 195 kr

Kontant på dagen eller via Mobilepay 31228945

Medbring:

Underlag, tæppe og alt hvad du ellers har brug for, for at ligge behageligt

Drikkedunk

Din ynglingskop til Cacao

Evt. Tegnegrej eller notesbog

Tilmelding via privat besked eller sms

Lidt om mig.

Zita Montoumè

Jeg afholder forskellige ceremonier, events og 1:1 sessioner, hvor jeg holder rum for alkymiske processer, hvor energi kan bevæges og bevidsthed kan udvides.

Jeg har en del uddannelser bag mig. Alle med afsæt i en holistisk tilgang og nysgeringhed i at forstå mennesker, samspillet og Universet. Bland andet er jeg uddannet inden for Astrologi, Numerologi, Psykomotorisk og bevægelsesterapi, Healingsmassage, Samtaleterapi og Lyd terapi og mere end det.

Min store passion og kald er at støtte og guide mennesker i at leve fra vores hjerter, at følge vores evige indre guidens og at huske alt det vidunderlige vi er helt inde fra vores Essens.

Min tilgang er med udgangspunkt i nærvær, humor og hjertelighed.

https://www.facebook.com/events/425507336991200/

Share This Event

2614445
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
19. august
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/425507336991200/

Sted

Metronomen
Godthåbsvej 33
Frederiksberg, 2000
+ Google Maps

Arrangør

Cosmic Heats v/ Zita Montoume
E-mail
noreply@facebookmail.com