Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

TÆNK med Brinkmann EKSTRA | København

13. november - 19:00 - 21:00

Den populære psykologiprofessor, Svend Brinkmann, er i et helt nyt foredrag endnu en gang klar med nye underholdende observationer og skarpe betragtninger. Denne gang i et forsvar for det tankefulde liv i en tankeløs tid. Vi skal tænke bedre, ikke mindre – det er udgangspunktet for denne underholdende aften med tid til reflektion.
Hvornår kan vi egentlig tænke?
Homosapiens betyder ‘det tænkende menneske’, og filosoffer har siden antikken fremhævet friheden og evnen til at tænke som afgørende for et lykkeligt liv. Som mennesker har vi et potentiale til at tænke både dybt og kritisk, men det er sjældent, at der gives tid og rum til det. I det moderne accelerationssamfund skal der nemlig konstant produceres, konsumeres og optimeres, og vi bombarderes løbende med indtryk fra medierne, reklamer og sociale medier – så hvornår kan vi egentlig tænke?
Tænk bedre
Mange søger i dag mod østens tradition for meditation og mindfulness, hvor det handler om at være til stede og tænke mindre, men Svend Brinkmann udfolder i stedet mulighederne i den vestlige filosofis tradition for at tænke bedre som afgørende for et godt liv.
Foredraget er baseret på Svend Brinkmanns seneste bog med netop titlen ”Tænk”. (udkommer august 2022)
Om Svend Brinkmann
Det er svært ikke at blive imponeret over Svend Brinkmanns imponerende lange CV. Ud over at være psykologiprofessor og forsker på Aalborg Universitet har Svend Brinkmann i årevis været en aktiv stemme i den offentlige debat. Den velformulerede professor har en lang række populære bogudgivelser bag sig, bl.a. bestseller-trilogien Stå fast, Ståsteder og Gå glip. Derudover er Brinkmann kendt som radiovært, klummeskribent og foredragsholder.

Del:

24161586
DD
dage
HH
timer
MM
min
SS
sek

Detaljer

Dato:
13. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1849980975356298/

Sted

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
Copenhagen, 1602 DK
+ Google Maps

Arrangør

Tikko
E-mail:
noreply@facebookmail_com