Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

The Driver Era – X Girlfriend Tour / Falkonersalen 25. oktober 2024

25 oktober 2024

THE DRIVER ERA: X GIRLFRIEND TOUR
SPECIAL GUEST: ALMOST MONDAY
FREDAG 25. OKTOBER 2024
FALKONERSALEN

Billetpriser: GA 345 kr. + gebyr, Sidde 355 kr. + gebyr

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

Touren vil også tilbyde en VIP Early Entry-pakke til fans der vil tage deres koncertoplevelse til det næste niveau. Pakker varierer afhængigt af spillested, men inkluderer GA-billetter, tidlig adgang til spillestedet, minde-laminat & halsbånd, VIP-taske, specielt designet VIP-skjorte, med mere. For mere information, besøg https://www.thedriverera.com/tour/

Mastercard indehavere har særlig adgang til presale billetter i Danmark, fra 15. maj kl. 10:00 til 17. maj kl. 10:00. Reserverede billetter er tilgængelige for Mastercard indehavere fra 17. maj kl. 10:00. Besøg www.priceless.com/music for mere info.

Billetsalget starter 17. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være LN-presale 16. maj kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Rocky og Ross Lynch præsenterer deres ”The Driver Era: X GIRLFRIEND Tour”

De to brødre Rocky og Ross Lynch fra The Driver Era annoncerer deres ”The Driver Era: X GIRLFRIEND Tour”, som rammer 24 byer på tværs af Europa og Storbritannien. Touren, der er produceret af Live Nation, skydes i gang i Portugal 14. september inden den drager videre til bl.a. Spanien, Frankrig, England, Belgien, Holland, Tyskland, Sverige, Danmark, i Falkonersalen 25. oktober, og afsluttes i Norge 27. oktober. Almost Monday kommer med som support.

“The Driver Era: X GIRLFRIEND Tour” lander efter et imponerende år for duoen på live-fronten i 2023; efter at have spillet en headline verdensturné i 2022, udsolgte de The Greek Theatre i Los Angeles og Pier 17 i New York City. Derudover optrådte de på store festivaler rundt i verden, såsom Mad Cool Festival i Spanien, Pinkpop i Holland, Rock Werchter i Belgien, Lollapalooza Paris, NOSAlive i Portugal og Osheaga Festival i Montreal. I USA spillede de også på festivaler som f.eks. Wonderbus Festival i Columbus, OH og Oceans Calling i Ocean City, MD. For nyligt afsluttede bandet et run af shows i 17 byer i Nordamerika på deres THE DRIVER ERA: Live On Tour.

Den 22. februar udgav The Driver Era deres første single i 2024 med titlen “Get Off My Phone.” Sangen er startskuddet for et stort år for bandet, hvor duoen dykker ned i mere personlig lyrik og en alternativ lyd. “Get Off My Phone” udkommer efter sangen “Rumors,” som har mere end fem millioner streams siden udgivelsen. Senest har duoen udgivet deres første live album, live at the greek, som udødeliggør deres udsolgte optræden den 11. juni 2023 på det legendariske Greek Theatre i Los Angeles, CA.

Share This Event

8412034
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
25. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/0ZvdOP

Sted

Scandic Falkoner
Falkoner Alle 9
Frederiksberg, 2000 DK
+ Google Maps

Arrangør

Ticketmaster Events
E-mail
noreply@facebookmail.com