Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Ice is Melting at the Pøules in concert II

8. maj - 18:00 - 23:30

The Ice is Melting at the PøulesChristoffer Askman

The Ice is Melting at the Pøules in concert II

Hvis du ikke nåede at opleve The Ice is Melting at the Pøules in Concert i efteråret, har du nu muligheden den 8. maj på Refshaleøen i København.
Denne gang er flere dygtige kunstnere inddraget for at skabe en endnu mere intens totaloplevelse i den rå og store B&W hal.

Koncertens titel The Ice is Melting at the Pøules henviser til den tidligere danske udenrigsminister Villy Søvndals udtalelse under COP15 “the ice is melting at the pøules”, der tilbage i 2009 morede store dele af verden – og overskyggede selve budskabet.

Live sangere og musikere, storskala laserprojekteringer, video visuals, dans og ord fortolker de sidste mange års klimaforandringer og den voldsomme afsmeltning af indlandsisen, vi lige nu oplever i mængder af 8 millioner liter vand – i sekundet!

Oplev blandt andre Robotic Folk (LT) feat. Oliver Hoiness, Jesper Bang Marcussen, sanger Karina Nus Pedersen, balletdanser ved Den Kongelige Ballet Jón Axel Fransson, sopran fra Den Kongelige Opera Sine Bundgaard, digter Lasse Nyholm, skuespiller Samuel Traum, Laserfar og Båll & Brand i kampen mod elementerne.

Der vil være 10 live-koncerter af ca. 30 minutters varighed.

Koncertformatet er kort med flere intense oplevelser, hvilket er en videreførelse af et eksperiment vi kalder LYDLYST – et format tilpasset

COVID-19 begrænsninger på kulturområdet.

Der er siddeplads til 50 personer til hver forestilling i den 450.000 m3 store hal, og vi følger myndighedernes corona-retningslinjer for forsamlinger.

Projektet er støttet af Kulturministeriets aktivitetspulje til kulturaktiviteter. Hver solgt billet støtter en lang række underleverandører, som er ramt pga corona.

Refshaleøen, Refshalevej 177, 1432 København, den 8. maj 2021

10 live-koncerter af 30 minutters varighed mellem kl. 18:00 – 23:30 Billetter koster kr. 75 og kan købes her:

https://wearemelting.art/event/the-ice-is-melting-at-the-poeules-concert-ii/

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Dato:
8. maj
Tidspunkt:
18:00 - 23:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Refshaleøen
Refshalevej 177
København K, 1432
+ Google Maps

Kommende Events