Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

The National (US) i Royal Arena

06 august 2024

smash!bang!pow! præsenterer:
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

The National giver stor dansk arenakoncert

Den elskede indierock-gruppe forkæler deres mange danske fans med første indendørskoncert i fem år.

Måske skyldes det danskernes lidt indadvendte karakter, måske er det vores nordiske hang til melankoli. Faktum er under alle omstændigheder, at The National er et af de mest populære udenlandske rockbands herhjemme.

Historien om, hvordan gruppens rå, skønhedsdyrkende og natsorte indierock med Matt Berningers følsomt fabulerende tekster herhjemme har taget turen fra Loppens intime koncertrum til Danmarks største arenaer og festivaler, er velkendt. Og nu lægger gruppen nye alen til populariteten, når de vender tilbage til Royal Arena, hvor de gav en medrivende koncert i 2019, som GAFFA belønnede med fem stjerner.

I mellemtiden har The National ikke glemt deres danske crowd. Sidste år gæstede gruppen SYD FOR SOLEN festival, hvor GAFFA gav dem topkarakteren seks stjerner, mens Soundvenues anmelder uddelte fem begejstrede stjerner sammen med følgende salut: ”Det er femte gang, jeg ser The National, og jeg har aldrig set dem bedre”.

Ved siden af koncertaktiviteterne har Berninger og co. knoklet med at skrive nye sange, og inden for det seneste år har de udgivet hele to album. I april 2023 landede ”First Two Pages of Frankenstein”, som Politikens anmelder gav fire solide hjerter og kaldte en ny begyndelse for bandet. Og knap havde de nye sange bundfældet sig, før The National i september måned surprise-udsendte endnu et album, ”Laugh Track”, der fik fire ud af fem stjerner af The Guardian, mens Politiken herhjemme hyldede det med fem bankende hjerter under overskriften: ”The National har fundet storformen igen”.

Der er altså udsigt til masser af stærke nye numre på setlisten, når The National forkæler deres mange danske fans, med gruppens altid intense og medrivende koncertproduktion tirsdag den 6. august 2024 i Royal Arena i København.

Share This Event

1496499
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
6. august
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/Vmv6WR

Sted

Royal Arena
Hannemanns Allé 18-20, 2300 København + Google Maps