Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Thylacine (FR) @Hotel Cecil, København

4. maj - 20:00 - 22:00

Fra togrejse med Den Transsibiriske Jernbane til vandring i de færøske klippelandskaber. Drag med på en sonisk jordomrejse, når den eksperimenterende franske producer Thylacine indtager Hotel Cecil den 4. maj med dansable elektroniske kompositioner, der blotlægger verdens gemte perler.

Køb billet her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

——————————————
• Billetpris: 185kr.
• Dørene åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

På sit seneste album “9 Pieces” har producer og multiinstrumentalist Thylacine sammensat en kollektion af kompositioner, der tager lytteren med på hans mange rejser: Vi hører Norskehavets iskolde smæld (”Polar”); tyrkisk baglama optaget i troglodytklipper i Anatolien (”Anatolia”); orglet spille i Solkongens kongelige kapel (”Versailles”) og fløjten hvine i et nattog mellem Pris og Nice (”Night Train”). Synthesizers, saxofon og klaver kombineres med feltoptagelser og traditionelle musikinstrumenter til at konstruere et udstillingsvindue, med de opdagelser og møder Thylacine har gjort sig på sin færden. Resultatet er ni vignetter som er ligeså dansable, som de er følsomme.

Siden sit debutalbum ’Transsiberian’ har Thylacine kombineret sin rejselyst med musik og video. Albummet blev skabt i vognene på den længste jernbane i verden, hvor han drog inspiration fra mødet med lokale musikere og deres musikalske traditioner fra hvert stop på ruten.

Med intet mindre end 121 millioner streams har Thylacine etableret sit navn på den elektroniske scene med sine smukke musikvideoer og udsolgte shows på nogle af Frankrigs mest præstigefyldte spillesteder og festivaler.
——————————————
VIGTIG INFORMATION OM BILLETKØB
Vi anbefaler, at du kun køber billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Vi fraråder køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider, da du ikke kan være sikker på billetternes ægthed og ofte ender med at betale overpris.

Del:

7491455
DD
dage
HH
timer
MM
min
SS
sek

Detaljer

Dato:
4. maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/RyzZK2

Sted

Hotel Cecil
Niels Hemmingsens Gade 10
Copenhagen, 1153 DK
+ Google Maps