Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Tricky – Maxinquaye (reincarnate) – Store VEGA

18 marts 2024

Døre: 19.00
Showstart: kl. 20.00
Billetpris: DKK 360,- + gebyr

Køb billetten her:
Oplevelser i København og Frederiksberg

————————-
Tricky hylder sit ikoniske debutalbum ’Maxinquaye’ live i København!

Triphop-legenden bringer sin Maxinquaye (reincarnated) tour til Store VEGA mandag den 18. marts 2024.

I kølvandet på udgivelsen af Maxinquaye (Reincarnated) i oktober, har Tricky annonceret en Europaturné, som blandt andet bringer ham til VEGA i København. Her vil han både fremføre sange fra det skelsættende debutalbum, numre fra Maxinquaye (Reincarnated), såvel som andet materiale fra bagkataloget.

Den britiske rapper, sanger og producer Tricky spillede en afgørende rolle i udviklingen af Bristols undergrundsscene, som blomstrede op gennem 80’erne og 90’erne.

I løbet af sin karriere har Tricky udgivet 13 studiealbums, inklusivt dette års When It’s Going Wrong, og solgt over 2 millioner plader. Men når han indtager Store VEGA til foråret, tager han altså godt 30 år tilbage i tiden, når han bruger aftenen på primært at hylde debutalbummet.

Maxinquaye figurerer den dag i dag ofte på toneangivne mediers lister over de bedste album nogensinde, og modtog også ved dets udgivelse en nominering til den prestigefulde Mercury Prize.

I 2022 genbesøgte Pitchfork albummet med en næsten topscore på 9.3 ud af 10 mulige point i deres anmeldelse og hyldede albummet for dets kosmiske kaos, innovative tilgang, instinktive grundsten og de hudærlige fortællinger fra et barskt liv levet.

Samme år begyndte Tricky at arbejde på nye versioner af sangene fra det originale album. Seks af dem blev udgivet på Maxinquaye (Reincarnated), som også indeholder såkaldte ”rarities”, hidtil ikke udgivne BBC session-versioner med live band, som blev indspillet i efteråret 1995, såvel som ”Black Steel” fremført på Glastonbury samme år.

————————-
ℹ️ Vi gør opmærksom på, at ticketmaster.dk. er den eneste officielle billetudbyder til koncerten. DTD Concerts og Ticketmaster kan ikke garantere gyldigheden af billetter, som ikke er købt via ticketmaster.dk, og vi forbeholder os derfor retten til at slette opslag, der omhandler køb og salg af billetter fra tredjepart.

Share This Event

2306569
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
18. marts
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://ticketmaster-dk.tm7521.net/0ZMdD3

Sted

VEGA

Arrangør

Ticketmaster Events
Email
noreply@facebookmail.com